![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| erm Azt hiszem a cím mindent megmagyaráz, de tényleg szeretném, hogy egy honlap (amint az a cím beírása), hogy újra közvetlenül egy másik honlapra.
| |||
| |||
| Nem azt akarjuk, hogy a kód? Hogyan kódolni? CSS, HTML, stb Dan |
|
| |||
| |||
| Ó, sajnálom, hogy css kell említeni .. |
|
| |||
| |||
| monospace] Ez a kód a <head> </ head> Arial, Helvetica] <script language="JavaScript"> <! var time = null function Move () ( window.location = 'http://www.yourdomain.com " ) //--> </ script> A <body> tag Arial, Helvetica] <test onload = "timer = setTimeout (" Move () ", 2000)"> 2000 = 2 másodperc 3000 lenne, 3 másodperc stb. |
|
| |||
| |||
| Ok thanks thats gonosz, Ollie. |
|
| |||
| |||
| Hadd tudjam meg, ha működik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt akarod, hogy a 301-re közvetlenül, a Google bünteti néha más módszerekkel, ami fáj a keresőmotor forgalmat.
| |||
| |||
| How do I do that then? |
|
| |||
| |||
| Ön Windows vagy Linux tárhely? |
|
| |||
| |||
| windows |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ok majdnem ott: Most nem tudom, hogy a Windows automatikus frissítési Elvégezheti? | új | A Windows operációs rendszerek | 2 | 3. június 2009 09:07 |
| Dont Know What I Wanna Do - Need Foglalkoztatási Irány | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25. február 2009 12:14 |
| Amikor a PC is csinál az automatikus frissítéseket, mindig ... | broonie | Office & Applications | 1 | 21. november 2008 14:39 |
| Automatikus Windoze széttöredezettség bosszúságot! | Mike0001 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 6. május 2008 13:25 |
| Az automatikus frissítések! | craiig | A Windows operációs rendszerek | 2 | 27. április 2008 11:00 |
| Téma eszközök | |
| |