![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| erm אני חושב שזה מסביר את הכותרת אבל אני באמת רוצה להשיג אתר אחד (מיד לאחר הכתובת הוא נכנס) לחזור ישירות אל אתר אינטרנט אחר.
| |||
| |||
| האם אתה רוצה את הקוד? איך זה קידוד? CSS, HTML, וכו ' דן |
|
| |||
| |||
| או את CSS מצטער צריך הזכיר .. |
|
| |||
| |||
| monospace] זה הקוד בין <head> </ head> Arial, Helvetica] <script language="JavaScript"> <! var Time = ריק פונקציה לזוז () ( window.location = 'http://www.yourdomain.com' ) //--> </ script> בשנת <body> תג Arial, Helvetica] <גוף onload = "הזמן = setTimeout ( 'לזוז ()', 2000)"> 2000 = 2 שניות 3000 יהיה 3 שניות וכו '. |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה thats הרשעים, אולי. |
|
| |||
| |||
| תודיע לי אם זה עובד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה רוצה לעשות 301 מחדש ישירה, לעתים penalises גוגל שיטות אחרות עלולה לפגוע בו את מנוע החיפוש התעבורה.
| |||
| |||
| איך אני עושה את זה אז? |
|
| |||
| |||
| האם אתה ב-Windows או Linux אירוח? |
|
| |||
| |||
| Windows |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בסדר כמעט שם: עכשיו אני לא יכול קבל את Windows לבצע עדכונים אוטומטיים? | חדש | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 3rd יוני 2009 09:07 |
| Dont יודע מה אני רוצה לעשות - צריך כיוון תעסוקה | robina80 | דיון Off topic | 4 | ה -25 בחודש פברואר 2009 12:14 |
| כאשר המחשב שלי הוא עושה עדכונים אוטומטיים, זה תמיד ... | broonie | חבילות Office & Applications | 1 | 21st נובמבר 2008 14:39 |
| אוטומטיים Windoze התנפצות מורת! | Mike0001 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 6 מאי 2008 13:25 |
| עדכונים אוטומטיים! | craiig | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -27 לאפריל 2008 11:00 |
| שרשרת כלים | |
| |