![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така че тук е положението. Имам една страница с div на страната, в началото, а на дъното. В div на страната е от лявата страна на 225px. В div отгоре е 25px и div на дъното е 20px. Това, което искам е div в средата на всички тях, и затова resizes (и превъртане) на базата на посетителите на браузъра размер. Това, което имам дела, но няма да превъртане и не е правото ширина, така ли да Center всички мои съдържание в нея. Нейната само с помощта на ширината на браузъра, но избута над малко с граница, така че неговото действително окачен над под страничната лента. Едно бързо скица на това, което имам е в прикачените файлове. Някакви идеи? Легенда: меню е на върха. bottom_menu е дъното меню. Съдържанието е част имам нужда от помощ, по-центъра. Sidebar е това, което отива на страната. CSS: Код: @ знаци "UTF-8"; / * CSS Документ * / HTML ** Височина: 100%; ) IMG ** граничния стил: няма; Цвят: # FFF; текстово-приравни: център; ) тялото ** Височина: 100%; ширина: 100%; граница: 0px; капитониране: 0px; фон-цвят: # 000; ) . Sidebar ** фон-изображение: URL (.. / изображения / страничната лента / background.png); фон-повтаря: Повтарям-ш; ширина: 225px; мин-Височина: 100%; Позиция: фиксиран; Top: 25px; ляво: 0px; преливник: скрити; подплънка-наляво: 5px; капитониране-горе: 5px; шрифта: 12px Helvetica, Arial, Sans-Serif; Цвят: # 666; Z-индекс: 1; ) . менюто ** фон-изображение: URL (.. / изображения / top_menu / background.png); фон-повтаря: повторете-X; ширина: 100%; Височина: 25px; Позиция: фиксиран; Top: 0px; ляво: 0px; преливник: скрити; подплънка-наляво: 5px; ) . съдържание ** ширина: 100%; Top: 25px; Височина: 100%; преливник: скрити; Позиция: фиксиран; подплънка-наляво: 5px; капитониране-горе: 5px; фон-цвят: # FFF; марж-наляво: 112px; шрифта: 14px Helvetica, Arial, Sans-Serif; ) . bottom_menu ** фон-изображение: URL (.. / изображения / bottom_menu / background.png); фон-повтаря: повторете-X; ширина: 100%; Височина: 20px; Позиция: фиксиран; дъно: 0px; ляво: 0px; преливник: скрити; подплънка-наляво: 5px; Z-Индекс: 2; шрифта: 12px Helvetica, Arial, Sans-Serif; ) HTML (DIV пласиране): Код: Съдържание в страничната лента Съдържание в горното меню Съдържание в ПОСЛЕДНИЯТ МЕНЮ СЪДЪРЖАНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PowerPoint 2007 Текст преоразмеряване на себе си! | xactly | Офис Suites & Приложения | 2 | 27-ми ноември 2009 година 16:27 |
| Windows PC Влизане изключва автоматично | tinkerbell | Общи Софтуер Чат | 7 | 3 Feb 2009 04:40 |
| Снимка оразмеряващата програма? | pete21 | Мултимедия & Codecs | 3 | 26 Jan 2009 03:47 |
| Компютърна окачени Автоматично | sherytiger | Общи Хардуер Чат | 28 | 9 април 2008 09:19 |
| Форум оразмеряващата | Athlon | Общността Новини & Чат | 1 | 4 октомври 2006 08:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |