![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, takže tady je situace. Mám stránku s div na boku, na vrcholu, a na dně. Div na straně je vlevo na 225px. Div na vrcholu je 25px, a div na dně 20px. Co chci, je div v polovině z nich, a tak ji Resizes (a je skrolovatelný) na základě návštěvníků prohlížeče velikosti. Co jsem se pracuje, ale nebude navigační a není správné šířky tak jsem se do centra všech mých obsahem v ní. Jeho právě pomocí šířce prohlížeče, ale tlačí přes trochu s marží, takže vlastně visí nad pod sidebar. Rychlá skica, co mám, je v přílohách. Any ideas? Klíč: menu je nahoře. bottom_menu je dole menu. Obsah je součástí Potřebuji pomoc s, v centru. Postranní panel je to, co je na boku. CSS: Kód: @ charset "UTF-8"; / * CSS dokumentu * / html ** výška: 100%; ) img ** border-style: none; color: # FFF; text-align: center; ) těla ** výška: 100%; width: 100%; margin: 0px; padding: 0px; background-color: # 000; ) . sidebar ** pozadí-image: url (.. / images / sidebar / background.png); background-repeat: Opakuji-y; šířka: 225px; min-height: 100%; position: fixed; top: 25px; left: 0px; overflow: hidden; padding-left: 5px; padding-top: 5px; font: 12px Helvetica, Arial, Sans-Serif; color: # 666; z-index: 1; ) . nabídky ** pozadí-image: url (.. / images / top_menu / background.png); background-repeat: Opakuji-x; width: 100%; výška: 25px; position: fixed; top: 0px; left: 0px; overflow: hidden; padding-left: 5px; ) . obsahu ** width: 100%; top: 25px; výška: 100%; overflow: hidden; position: fixed; padding-left: 5px; padding-top: 5px; background-color: # FFF; margin-left: 112px; font: 14px Helvetica, Arial, Sans-Serif; ) . bottom_menu ** pozadí-image: url (.. / images / bottom_menu / background.png); background-repeat: Opakuji-x; width: 100%; výška: 20px; position: fixed; bottom: 0px; left: 0px; overflow: hidden; padding-left: 5px; z-index: 2; font: 12px Helvetica, Arial, Sans-Serif; ) HTML (DIV umístění): Kód: OBSAH v postranním panelu Obsah V TOP MENU Obsah V BOTTOM MENU OBSAH obsahu |