![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, μέχρι εδώ είναι η κατάσταση. Έχω μία σελίδα με ένα div στο πλάι, στην κορυφή, και για την κάτω. Το div με το μέρος είναι στην αριστερή σε 225px. Η div 25px είναι στην κορυφή, και το κάτω μέρος είναι για div 20px. Αυτό που θέλω είναι ένα div στη μέση όλων αυτών, γι 'αυτό και το μέγεθος (και είναι κύλισης), με βάση το πρόγραμμα περιήγησης των επισκεπτών μέγεθος. Τι έχω έργων, αλλά δεν πρόκειται να μεταβείτε, και δεν είναι το κατάλληλο πλάτος, ώστε να έχω όλες μου κέντρο περιεχομένου σε αυτό. Το μόνο που χρησιμοποιούν το πλάτος του browser, αλλά ωθείται σε λίγο με ένα περιθώριο, μέχρι τις πραγματικά κρέμεται πάνω από κάτω από την πλευρική γραμμή. Ένα γρήγορο σκίτσο από αυτά που έχω είναι στα συνημμένα. Οποιαδήποτε ιδέα; Κλειδί: μενού είναι η κορυφή. bottom_menu είναι το κάτω μενού. περιεχόμενο είναι το τμήμα Χρειάζομαι βοήθεια με, στο κέντρο. sidebar είναι τι γίνεται στην πλευρά. CSS: Κωδικός: @ charset "UTF-8"? / * CSS Document * / html ** ύψος: 100%? ) ΑΕΚ ** συνόρων-style: ΚΑΝΕΝΑ? Χρώμα: # FFF? κείμενο-ευθυγραμμιστεί: κέντρο? ) φορέα ** ύψος: 100%? πλάτος: 100%? περιθώριο: 0px? padding: 0px? υπόβαθρο-χρώμα: 000 #? ) . sidebar ** υπόβαθρο-εικόνα: url (.. / images / sidebar / background.png)? φόντο-επαναλαμβάνω: επαναλαμβάνω-y? πλάτος: 225px? min-ύψος: 100%? θέση: σταθερό? top: 25px? αριστερά: 0px? overflow: hidden? padding-αριστερά: 5px? padding-top: 5px? font: 12px Helvetica, Arial, Sans-Serif? Χρώμα: 666 #? z-index: 1? ) . μενού ** υπόβαθρο-εικόνα: url (.. / images / top_menu / background.png)? φόντο-επαναλαμβάνω: επαναλαμβάνω-x? πλάτος: 100%? ύψος: 25px? θέση: σταθερό? top: 0px? αριστερά: 0px? overflow: hidden? padding-αριστερά: 5px? ) . περιεχόμενο ** πλάτος: 100%? top: 25px? ύψος: 100%? overflow: hidden? θέση: σταθερό? padding-αριστερά: 5px? padding-top: 5px? υπόβαθρο-χρώμα: # FFF? περιθώριο-αριστερά: 112px? font: 14px Helvetica, Arial, Sans-Serif? ) . bottom_menu ** υπόβαθρο-εικόνα: url (.. / images / bottom_menu / background.png)? φόντο-επαναλαμβάνω: επαναλαμβάνω-x? πλάτος: 100%? ύψος: 20px? θέση: σταθερό? bottom: 0px? αριστερά: 0px? overflow: hidden? padding-αριστερά: 5px? z-index: 2? font: 12px Helvetica, Arial, Sans-Serif? ) HTML (DIV τοποθέτησης): Κωδικός: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ στο Sidebar ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ BOTTOM ΜΕΝΟΥ Περιεκτικότητος ως προς το περιεχόμενο |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PowerPoint 2007 Κείμενο Resizing Itself! | xactly | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | Σήμερα 15:40 |
| Windows PC η σύνδεση διακόπτεται αυτόματα | tinkerbell | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 3 Φεβ 2009 04:40 |
| Εικόνα μεγέθους πρόγραμμα; | pete21 | Multimedia & Codecs | 3 | 26 Ιαν 2009 03:47 |
| Computer Κρεμαστά Αυτόματα | sherytiger | Γενική Συζήτηση Hardware | 28 | 9 Απρ 2008 09:19 |
| Φόρουμ για την αλλαγή | Athlon | Κοινότητας Νέα & Chat | 1 | 4 Οκτ 2006 08:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |