![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, takže tu je situácia. Mám stránku s div na boku, na vrchole, a na dne. Div na strane je vľavo na 225px. Div na vrchole je 25px, a div na dne 20px. Čo chcem, je div v polovici z nich, a tak ju Resizes (a je skrolovatelný) na základe návštevníkov prehliadača veľkosti. Co jsem se pracuje, ale nebude navigačné a nie je správne šírky tak som sa do centra všetkých mojich obsahom v nej. Jeho práve pomocou šírke prehliadača, ale tlačí cez trochu s maržou, takže vlastne visí nad pod sidebar. Rýchla skica, čo mám, je v prílohách. Any ideas? Kľúč: menu je nahoře. bottom_menu je dole menu. Obsah je súčasťou Potrebujem pomoc s, v centre. Bočný panel je to, čo je na boku. CSS: Kód: @ Charset "UTF-8"; / * CSS dokumente * / html ** výška: 100%; ) img ** border-style: none; color: # FFF; text-align: center; ) tela ** výška: 100%; width: 100%; margin: 0px; padding: 0px; background-color: # 000; ) . Sidebar ** pozadia-image: url (.. / images / sidebar / background.png); background-repeat: Opakujem-y; šírka: 225px; min-height: 100%; position: fixed; top: 25px; left: 0px; overflow: hidden; padding-left: 5px; padding-top: 5px; font: 12px Helvetica, Arial, Sans-Serif; color: # 666; z-index: 1; ) . Ponuky ** pozadia-image: url (.. / images / top_menu / background.png); background-repeat: Opakujem-x; width: 100%; výška: 25px; position: fixed; top: 0px; left: 0px; overflow: hidden; padding-left: 5px; ) . Obsahu ** width: 100%; top: 25px; výška: 100%; overflow: hidden; position: fixed; padding-left: 5px; padding-top: 5px; background-color: # FFF; margin-left: 112px; font: 14px Helvetica, Arial, Sans-Serif; ) . Bottom_menu ** pozadia-image: url (.. / images / bottom_menu / background.png); background-repeat: Opakujem-x; width: 100%; výška: 20px; position: fixed; bottom: 0px; left: 0px; overflow: hidden; padding-left: 5px; z-index: 2; font: 12px Helvetica, Arial, Sans-Serif; ) HTML (DIV umiestnenie): Kód: OBSAH v bočnom paneli Obsah V TOP MENU Obsah V BOTTOM MENU OBSAH obsahu |