![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, на тај начин овде је ситуација. Имам страницу са див са стране, на врху и на дну. Тхе џин са стране се налази на лево на 225пкс. У џин на врху је 25пкс, а на дну је див 20пкс. Што желим је џин у средини их све, и тако га ресизес (те се може померати) темељи се на посетиоце прегледач величине. Шта ја имам дела, али неће дођите, и није право ширине па сам до центра све моје садржаја у њему. Његова праведан помоћу ширине прегледача, али гура преко мало са маргина, па заправо виси над својим испод сидебар. А куицк скицирати што сам је у прилогу. Било који идеја? Кључ: Мени је врх. боттом_мену је дну менија. садржај је део Требам помоћ у вези са, у центру. Сидебар је оно што иде на страну. ЦСС: Цоде: @ Цхарсет "УТФ-8"; / * ЦСС документ * / хтмл ** хеигхт: 100%; ) имг ** бордер-стыле: ноне; цолор: # ФФФ; текст-алигн: центер; ) тело ** хеигхт: 100%; уидтх: 100%; маргин: 0пкс; паддинг: 0пкс; бацкгроунд-цолор: # 000; ) . Сидебар ** бацкгроунд-имаге: урл (.. / имагес / сидебар / бацкгроунд.пнг); бацкгроунд-репеат: репеат-ы; уидтх: 225пкс; мин-хеигхт: 100%; позиција: фиксна; топ: 25пкс; лефт: 0пкс; оверфлоу: скривени; паддинг-лефт: 5пкс; паддинг-топ: 5пкс; фонт: 12пкс Хелветица, Ариал, Санс-сериф; цолор: # 666; з-индекс: 1; ) . Мени ** бацкгроунд-имаге: урл (.. / имагес / топ_мену / бацкгроунд.пнг); бацкгроунд-репеат: репеат-кс; уидтх: 100%; хеигхт: 25пкс; позиција: фиксна; топ: 0пкс; лефт: 0пкс; оверфлоу: скривени; паддинг-лефт: 5пкс; ) . Садржаја ** уидтх: 100%; топ: 25пкс; хеигхт: 100%; оверфлоу: скривени; позиција: фиксна; паддинг-лефт: 5пкс; паддинг-топ: 5пкс; бацкгроунд-цолор: # ФФФ; маргин-лефт: 112пкс; фонт: 14пкс Хелветица, Ариал, Санс-сериф; ) . Боттом_мену ** бацкгроунд-имаге: урл (.. / имагес / боттом_мену / бацкгроунд.пнг); бацкгроунд-репеат: репеат-кс; уидтх: 100%; хеигхт: 20пкс; позиција: фиксна; боттом: 0пкс; лефт: 0пкс; оверфлоу: скривени; паддинг-лефт: 5пкс; з-индекс: 2; фонт: 12пкс Хелветица, Ариал, Санс-сериф; ) ХТМЛ (ДИВ Плацемент): Цоде: САДРЖАЈ у Сидебар Садржаја у Топ Мену Садржаја у Боттом ТРАКУ Садржај на САДРЖАЈ |