![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Отже, ось така ситуація. У мене є сторінка з Div на боці, вгорі, і внизу. Div на стороні знаходиться зліва на 225px. Div на верху 25px, і Div на дно 20px. Я хочу, Div в центрі всіх їх, і тому вона змінює розміри (і прокруткою) на основі розміру браузера відвідувачів. Що я маю справи, але не виділити і не права ширини так що я в центрі весь зміст мого в ньому. Його просто використовуючи ширину браузера, але посунув трохи з відривом, так що його насправді під нависла над бічній панелі. Sketch швидко, що я маю на навісне обладнання. Будь-які ідеї? Основні: меню зверху. bottom_menu є нижньому меню. Зміст Частина I потрібна допомога, у центрі. Sidebar є те, що відбувається на стороні. CSS: Код: @ Кодування "UTF-8"; / * CSS Document * / HTML ** Зріст: 100%; ) IMG ** кордону стилю: ні; COLOR: # FFF; Текст-Align: центр; ) тел ** Зріст: 100%; Ширина: 100%; Margin: 0px; оббивка: 0px; BACKGROUND-COLOR: # 000; ) . Бічна панель ** BACKGROUND-IMAGE: URL (.. / Images / бічній / background.png); Довідкова інформація: Повторюю: Повторюю, у; ширина: 225px; хв Висота: 100%; Посада: фіксований; Top: 25px; Зліва направо: 0px; переповнення: прихований; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-TOP: 5px; Шрифт: 12px Helvetica, Arial, Sans-Serif; COLOR: # 666; Z-INDEX: 1; ) . Меню ** BACKGROUND-IMAGE: URL (.. / Images / top_menu / background.png); Довідкова інформація: Повторюю: Повторіть-X; Ширина: 100%; Висота: 25px; Посада: фіксований; Top: 0px; Зліва направо: 0px; переповнення: прихований; PADDING-LEFT: 5px; ) . Утримання ** Ширина: 100%; Top: 25px; Зріст: 100%; переповнення: прихований; Посада: фіксований; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-TOP: 5px; BACKGROUND-COLOR: # FFF; MARGIN-наліво: 112px; Шрифт: 14px Helvetica, Arial, Sans-Serif; ) . Bottom_menu ** BACKGROUND-IMAGE: URL (.. / Images / bottom_menu / background.png); Довідкова інформація: Повторюю: Повторіть-X; Ширина: 100%; Висота: 20px; Посада: фіксований; внизу: 0px; Зліва направо: 0px; переповнення: прихований; PADDING-LEFT: 5px; Z-INDEX: 2; Шрифт: 12px Helvetica, Arial, Sans-Serif; ) HTML (DIV розміщення): Код: КОНТЕНТ в бічній панелі ЗМІСТ у верхньому меню ЗМІСТ У нижньому меню Контентом в |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Powerpoint 2007 Зміна розміру тексту Сама! | xactly | Office Suites & Застосування | 2 | Вчора 16:27 |
| ПК з Windows автоматично відключає протоколювання | Tinkerbell | General Software чат | 7 | 3 лютого 2009 04:40 |
| Зміна розміру зображення програма? | pete21 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 26 січня 2009 03:47 |
| Комп'ютерні Висячі Автоматична | sherytiger | Генеральний обладнання чат | 28 | 9 квітня 2008 09:19 |
| Форум розмірів | Athlon | Community News & чат | 1 | 4 жовтня 2006 08:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |