![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Želim komercijalizirati jedan od mojih blogova, što znači da mi je potrebno za razvoj prometa. Je li više lukrativan govoriti o ime marke proizvoda ili su društvena pitanja kliknite krmna bolje? |
|
| |||
| |||
| The blog koji želite komercijalizirati, šta je da je tema? i to ne smeta, da li pisati o marke ili socijalnim pitanjima, ali ono što ste napisali ne materije. sadržaj je kralj na bilo koji blog ... pa samo zadržati pisanja dobrog sadržaja Pam |
|
| |||
| |||
| The blog mislim upravo sada je o kozmetici i njegu kože. Mislio sam da bi to moglo biti zanimljivo odabrati neki proizvod i razgovarajte o svojim sastojcima. |
|
| |||
| |||
| Ja bi da se slažete sa pisanjem. Neki predmet Ja mogu misliti na što bi moglo privući ljude da bi se testiranja na životinjama. |
|
| |||
| |||
| Pitam se, ako bi mogao imati člancima koji se odnose na poznate osobe? Mislim da bi njihova imena pokretati oglase zanimljiv ako koristite Adsense programa ili slično. |
|
| |||
| |||
| Možete li pomoć mene dobiti mnoge posjetitelje na svoje web |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pisanje korisnih izvornog sadržaja.
| |||
| |||
| im molba opet,,, kako o web.id coz mojoj domeni web.id je i ja koristiti Blogger. komercijalni je to za moj AdSense? |
|
| |||
| |||
| Nije razumio da je bilo koji od. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja također imaju one stvari na blog stranicu na freewebs, previše. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj red - Blog misli? | evilfantasy | Web Dizajn, Hosting & SEO | 15 | 2. ožujak 2009 10:39 |
| Ocijenite moj blog! | Cambiker | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 15. veljača 2008 10:59 |
| Teme teme ili zatvoren. | ydontya | Off Topic Discussion | 3 | 18. prosinac 2007 20:11 |
| Trebate pomoć postavljanje čeljusti bloga | Hybr! D | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 21. Sep 2006 09:39 |
| Thread Tools | |
| |