![]() |
|
| |||
| |||
| אני רוצה למסחר באחד הבלוגים שלי, וזה אומר שאני צריך לפתח תנועה. האם זה יותר משתלם לדבר על שם מותג מוצרים או לנושאים חברתיים יותר לחץ מספוא? |
|
| |||
| |||
| הבלוג שברצונך למסחר, איזה נושא זה? וזה לא משנה אם אתה כותב עוד על המותג או לנושאים חברתיים, אלא מה אתה עושה עניין לכתוב. התוכן הוא המלך בכל בלוג ... כל כך פשוט לשמור על כתיבת תוכן טוב פאם |
|
| |||
| |||
| הבלוג אני חושב עכשיו היא הקוסמטיקה ו Skin Care. אני חשבתי שזה יכול להיות מעניין לבחור מוצר ו לדבר על החומרים שלה. |
|
| |||
| |||
| הייתי חייב להסכים עם הכתיבה. דבר אחד אני יכול לחשוב על זה אולי יהיה למשוך אנשים בודקים על בעלי חיים. |
|
| |||
| |||
| אני תוהה אם יכול היה, כי פנה אל מאמרים מפורסמים? אני חושב שזה היה להפעיל את שמם מעניין מודעות, אם אתה משתמש ב-AdSense או תוכניות כאלה. |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לעזור לי להגיע רבים מבקרים באתר האינטרנט שלי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כתוב שימושי התוכן המקורי.
| |||
| |||
| IM שואל שוב,,, מה דעתך על web.id coz התחום שלי הוא web.id ואני משתמש ב-Blogger. מסחרי זה עבור AdSense שלי? |
|
| |||
| |||
| האם אף אחד לא מבין את זה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
יש לי גם דברים אלה על הבלוג דף freewebs, מדי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התור שלי - בלוג מחשבות? | evilfantasy | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 15 | 2nd מרץ 2009 10:39 |
| שיעור הבלוג שלי! | Cambiker | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | ה -15 בחודש פברואר 2008 10:59 |
| Threads נושאים או סגור. | ydontya | דיון Off topic | 3 | 18 דצמבר 2007 20:11 |
| זקוק לעזרה הגדרת Jaws בלוג האתר | Hybr! ד | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 21 ספטמבר 2006 09:39 |
| שרשרת כלים | |
| |