![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Noriu komercinti vienas iš mano dienoraščių, o tai reiškia man reikia kurti srautą. Tai daugiau pelno kalbėti apie pavadinimą produktų ženklo ar socialines problemas, geriau spustelėkite pašarą? |
|
| |||
| |||
| Dienoraštis norimą komerciją, kokia tema yra? ir nesvarbu, ar jūs parašykite apie savo prekės ženklą arba socialinius klausimus, bet ką parašyti ar klausimu. kiekis yra bet blogas karalius ... taigi tiesiog laikyti rašyti gerą turinį Pam |
|
| |||
| |||
| Dienoraštis galvoju apie dabar yra kosmetikos ir odos priežiūros. Maniau, kad ji gali būti įdomus pasirinkti produktą ir pasikalbėti apie jo sudedamąsias dalis. |
|
| |||
| |||
| Aš turiu sutikti su raštu. Vienas dalykas, aš negaliu sugalvoti, kad galėtų pritraukti žmones bus bandymų su gyvūnais. |
|
| |||
| |||
| Įdomu, jei jums galėjo straipsniai, kurie nurodo į įžymybes? Manau, kad jų pavardės būtų įdomu rodyti skelbimus, jei jūs naudojate AdSense ar programas panašaus. |
|
| |||
| |||
| Ar galite padėti man gauti daug lankytojų į savo svetainę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rašyti Naudinga originalaus turinio.
| |||
| |||
| im vėl klausia,,, Gal web.id coz mano domenas yra web.id ir naudoti Blogger. tai komercinis mano AdSense? |
|
| |||
| |||
| Nesupratau, bet kad. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš taip pat turiu tuos dienoraščio puslapyje dalykų ne freewebs, too. |