![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Chcę komercjalizację jednego z moich blogów, co oznacza, że muszę rozwijać ruchu. Czy jest to bardziej lukratywny mówić o nazwy marek lub produktów są kwestie społeczne lepiej kliknij paszowego? |
|
| |||
| |||
| Na blogu, który chcesz komercjalizację, jaki temat jest? i nie ma znaczenia, czy napisać o marki lub kwestie społeczne, ale co piszesz ma znaczenie. zawartość jest królem w żadnym blogu ... tak po prostu zachować pisanie dobrych treści Pam |
|
| |||
| |||
| Blog myślę o tej chwili jest kosmetyki i pielęgnacji skóry. Myślałem, że to może być interesujące, aby wybrać produkt i porozmawiać o jego składników. |
|
| |||
| |||
| I będzie musiał zgodzić się z pisania. Jedną z rzeczy mogę myśleć, że ludzie mogą czerpać będzie testów na zwierzętach. |
|
| |||
| |||
| Zastanawiam się, jeśli możesz mieć artykułów, które odnoszą się do gwiazd? Myślę, że ich nazwiska spowodowałby ciekawe reklamy, jeśli korzystasz z programu AdSense lub tak. |
|
| |||
| |||
| czy możesz mi pomóc dostać się do wielu gościem na mojej stronie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Napisz przydatne oryginalną treść.
| |||
| |||
| im pytanie ponownie,,, how about web.id coz moja domena jest web.id i używać Bloggera. komercyjnych jest dla AdSense? |
|
| |||
| |||
| Czy nie rozumiecie, że którykolwiek z. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I również tych rzeczy w blogu na stronie freewebs, too. |
![]() |
|
| Zakładki |