![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Vreau să comercializa unul de meu blog-uri, ceea ce înseamnă că trebuie să dezvolte trafic. Este mai avantajos sa vorbesc despre numele de brand de produse sau de problemele sociale sunt mai bine clicaţi furajere?
|
|
|
|||
|
|||
|
Blog-ul pe care doriţi să le comercializa, subiect ce este asta? şi nu contează dacă ai scrie despre brand sau probleme sociale, dar ceea ce scrie nu contează.
Conţinutul este rege în nici un blog ... Aşa că ţine scris bun conţinut Pam |
|
|
|||
|
|||
|
Blogul care ma gandesc sa acum este cosmetice şi de îngrijire a pielii. M-am gândit că ar fi interesant de a alege un produs şi să vorbim despre ingredientele sale.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mi-ar fi să fie de acord cu scris. Un singur lucru pot să cred că ar putea trage de oameni ar fi testarea pe animale.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mă întreb dacă ai fi putut articole care se referă la celebrităţi?
Cred că numele lor ar genera interesante reclame Dacă utilizaţi Adsense sau programe de genul asta. |
|
|
|||
|
|||
|
, mă puteţi ajuta să obţineţi mai multe vizitatorilor pe site-ul meu
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Scrie util conţinutul original.
|
|||
|
|||
|
im cer, din nou,,,
Ce zici de web.id văr domeniul meu este web.id şi i folosi Blogger. comerciale este pentru mele AdSense? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu au înţeles nici de asta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am avea, de asemenea, aceste lucruri pe un blog, la pagina freewebs, de asemenea. |