![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте аз имам една интернет страница, и аз трябва да знам добър безплатен интернет страницата да бъде домакин на това, някакви идеи?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Безплатен уеб хостинг има тенденция да бъде пълен с техните реклами.
Ако приемете уебсайта сериозно Бих препоръчваме Getting собствен хостинг, това е действително много евтини все пак за един уебсайт. За безплатен уеб хостинг опитайте: http://www.google.co.uk/search?hl=en...b + хостинг & мета= За платени са погледнете www.csnewmedia.co.uk този, който ние използваме. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Има ли свободни места ще препоръчате? |
|
| |||
| |||
| Аз не се използва всеки себе си, но всички на страница един от Google, ще бъде добре установени компании. |
|
| |||
| |||
| Още един въпрос да спаси ме направи нова тема, нали не всички програми (за предпочитане свободно или имат безплатен пробен период) този добро за вземане на уебсайтове, както Im не харесва FrontPage. |
|
| |||
| |||
| Използвам Dreamweaver, но това е скъпо и има много алтернативи. Започване на нова тема в правилния раздел ще получи по-добър отговор от останалите членове. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| опитайте хостинг вашия сайт чрез Purplenova, www.purplenova.com те имат основни безплатна версия, и няма реклами. |
|
| |||
| |||
| @ mxmad32: Ами, имам използван статив ( http://www.tripod.com ) Веднъж и използва също GeoCities ( http://www.geocities.com ). И двете са безплатни за употреба, но също така предлагаме платени версии на техните hosting.For на GeoCities, която трябва да имате Yahoo! акаунт. За статив, който само трябва да се регистрирате безплатно и изберат версия на безплатен хостинг. В най-свободни хостинг сайтове, вие разполагате с ограничено пространство за съхранение (най-вече 20 MB или нещо такова). Това е единствената страна определени от нея. Надявам се това да ти помогна. Иначе, бих ви предлагаме просто започнете търсенето за "свободен хостинг" с Google или друга searchengine. |
|
| |||
| |||
| Freeforums.org изглежда да е добър! За добър софтуер за разработване на уеб сайт - да използвам Cofeecup, който е много скъп софтуер - £ 360. Но това е си струва всяко пени Мога да ви уверя, че. Почит Джейсън:) |
|
| |||
| |||
| ISP ми дава безплатен хостинг, така че бихте могли да проверите Вашите. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Направете обещавам да Отиди зелено и Махни 250 GB Безплатен хостинг на файла | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 4 | 23rd Jan 2009 16:37 |
| Уеб хостинг услуга за моята website.I Търся уеб хостинг услуга, която позволява | zion9495 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 6-ти септември 2007 22:45 |
| Безплатен хостинг VS Платени хостинг! | Travis2k7 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 30 август 2007 година 19:05 |
| FREE Website шаблони | Matt999 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 8 | 22-ри септември 2006 15:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |