![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας έχω μια ιστοσελίδα και θέλω να μάθω ένα καλό δωρεάν ιστοσελίδα αυτή για να φιλοξενήσει, οποιαδήποτε ιδέα;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων τείνει να είναι γεμάτο από τις διαφημίσεις τους.
Εάν πάρετε στα σοβαρά την ιστοσελίδα θα ήθελα να συστήσει τη δική σας φιλοξενεί, είναι πράγματι πολύ φθηνό ούτως ή άλλως για μία ιστοσελίδα. Για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων προσπαθήσει: + http://www.google.co.uk/search?hl=en...b φιλοξενία & meta= Καταβάλλεται Για ρίξτε μια ματιά στην www.csnewmedia.co.uk thats που χρησιμοποιούμε. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Υπάρχει ελεύθερη τοποθεσίες που θα προτείνουμε; |
|
| |||
| |||
| Δεν έχω χρησιμοποιήσει και εγώ, αλλά σε κάθε μία σελίδα του Google θα είναι καλά εδραιωμένες εταιρείες. |
|
| |||
| |||
| Άλλη μία ερώτηση για να αποθηκεύσετε μου κάνει ένα νέο θέμα, δεν σας κάνουν όλα τα προγράμματα (κατά προτίμηση δωρεάν ή έχουν μια ελεύθερη δίκη) thats καλό για την κατασκευή δικτυακών τόπων που δεν im σε έντονο στις FrontPage. |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ το Dreamweaver αλλά είναι ακριβό και υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Ξεκινώντας ένα νέο θέμα στο σωστό τμήμα θα έχει καλύτερη ανταπόκριση από τα άλλα μέλη. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| δοκιμάστε φιλοξενεί το δικτυακό σας τόπο μέσω Purplenova, www.purplenova.com έχουν μια βασική δωρεάν έκδοση, και δεν υπάρχουν διαφημίσεις. |
|
| |||
| |||
| @ mxmad32: Λοιπόν, έχω χρησιμοποιούνται Tripod ( http://www.tripod.com ) Και μια φορά επίσης χρησιμοποιείται GeoCities ( http://www.geocities.com ). Και οι δύο είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν, αλλά να προσφέρει και καταβάλλεται εκδοχές των GeoCities hosting.For η μία πρέπει να έχετε ένα Yahoo! λογαριασμός. Για την Tripod μία το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε δωρεάν και να επιλέξετε την έκδοση των δωρεάν φιλοξενία. Επί πλέον δωρεάν φιλοξενία δικτυακών τόπων, έχετε περιορισμένο χώρο αποθήκευσης (κυρίως 20 MB ή κάτι τέτοιο). Αυτό είναι το μόνο κάτω πλευρά. Ελπίζω ότι αυτό σας βοήθησαν. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρότεινα μόλις αρχίσουν να αναζητούν τη "δωρεάν φιλοξενία" με το Google ή άλλη searchengine. |
|
| |||
| |||
| Freeforums.org φαίνεται να είναι καλή! Σχετικά με το καλό λογισμικό για την ανάπτυξη ενός δικτυακού τόπου - να χρησιμοποιήσω Cofeecup που είναι πολύ αγαπητός λογισμικού - £ 360. Ωστόσο, αξίζει κάθε δεκάρα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι. Regards Jason:) |
|
| |||
| |||
| isp μου δίνει δωρεάν φιλοξενία, έτσι ώστε να μπορούσε να ελέγξει τα δικά σας. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάντε μια υπόσχεση που Go πράσινο και 250 GB Get Free File Hosting | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 4 | 23 Ιαν 2009 16:37 |
| Web hosting για την υπηρεσία μου website.I Αναζητώ μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει τη φιλοξενία | zion9495 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 22:45 |
| Δωρεάν Φιλοξενία VS Αμειβόμενος Hosting! | Travis2k7 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 30 Αυγ 2007 19:05 |
| ΔΩΡΕΑΝ Website templates | Matt999 | Web Design, Hosting & SEO | 8 | 22η Σεπ 2006 15:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |