![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Imam web stranicu i napravio mi je potrebno da znaju dobro free website ugostiti ga na, bilo koji ideja?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Besplatni web hosting, tendira će biti puna njihove reklame.
Ako se na web stranici ozbiljno Preporučio bih uzimajući vlastite hosting, to je zapravo vrlo jeftino u svakom slučaju za jednu web stranicu. Za besplatan web hosting probati: http://www.google.co.uk/search?hl=en...b + hosting & meta= Za plaćeni imaju pogled na www.csnewmedia.co.uk taj koji mi koristimo. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ima li slobodnog stranice koje bi preporučili? |
|
| |||
| |||
| Imam ne koristi bilo koji sebe, ali bilo koju stranicu na jednu od Googlea će biti dobro osnivanja poduzeća. |
|
| |||
| |||
| Jedan više pitanje da ste me čineći novu temu, zar ne bilo kakve programe (po mogućnosti besplatnu ili besplatni trial) koji dobar za izradu web stranice, kao da im ne voljeti FrontPage. |
|
| |||
| |||
| I koristite Dreamweaver, ali je preskupo i postoji mnogo alternativa. Početna novu temu u sekciji ispraviti će dobiti bolji odgovor od ostalih članova. Hvala. |
|
| |||
| |||
| probajte hosting Vašu web lokaciju preko Purplenova, www.purplenova.com da imaju osnovna free verzija, i nema reklama. |
|
| |||
| |||
| @ mxmad32: Pa, ja imam koristi tronožac ( http://www.tripod.com ) I odjednom se također koristi GeoCities ( http://www.geocities.com ). Obje su besplatne za korištenje, ali i ponuditi plaćene verzije njihove hosting.For je jedan GeoCities morate imati Yahoo! račun. Za jedan tripod samo trebate besplatno registrirati se i odabrati slobodnu verziju za hosting. U većini besplatan hosting web stranice, imate ograničeni prostor za pohranu (uglavnom 20 MB ili nešto slično). To je samo down to strani. Nadam se da ovo pomoglo vama. Inače, htio bih vam predložiti samo traži "free hosting" Google ili neku drugu searchengine. |
|
| |||
| |||
| Freeforums.org čini se da je dobra! O dobar softver za razvoj web stranice - Koristim Cofeecup koja je vrlo draga software - £ 360. Ali to vrijedi svaki peni I uvjeravam vas da. Jason pozdrav:) |
|
| |||
| |||
| moj ISP daje besplatan hosting, pa biste mogli provjeriti tvoj. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Make obećanje da ide zeleni i 250 GB Get Free File Hosting | evilfantasy | Off Topic Discussion | 4 | 23 siječanj 2009 16:37 |
| Web hosting usluge za moj website.I am obličje za web hosting uslugu koja omogućuju | zion9495 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 6. Sep 2007 22:45 |
| Besplatni Hosting VS Plaćeni Hosting! | Travis2k7 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 30. kolovoz 2007 19:05 |
| FREE web templates | Matt999 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 8 | 22. Sep 2006 15:11 |
| Thread Tools | |
| |