![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba ben yapılmış ve iyi bir ücretsiz web sitesi bilmek de ev sahipliği yapma ihtiyacınız bir web siteniz varsa, herhangi bir fikir?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Free Web Hosting olması eğilimi kendi reklamlarının tam olarak.
Eğer ciddi ben tavsiye ediyorum barındırma kendi almak web sitesi almak, gerçekten çok bir web sitesi zaten ucuz's. Ücretsiz web barındırma için deneyin: http://www.google.co.uk/search?hl=en...b + barındırma ve Meta= Paid for gözden geçirmek www.csnewmedia.co.uk şu kim kullanın. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Size tavsiye ederim herhangi bir boş siteler var mı? |
|
| |||
| |||
| Ben kendimi kullanmadıysanız, ancak herhangi bir Google sayfası üzerinde iyi şirketler kurulacak. |
|
| |||
| |||
| Bir soru daha yeni bir konu yaparken, hiç bir programları var (tercihen ücretsiz yaz kaydetmek veya ücretsiz deneme sürümü varsa) im olarak FrontPage meraklısı için web sitesi yapmak için iyi that. |
|
| |||
| |||
| Ben Dreamweaver kullanmak ancak pahalı ve çok alternatifleri var. Doğru bölümünde yeni bir konu başlayarak diğer üyelerden daha iyi bir cevap olacaktır. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Purplenova aracılığıyla web sitesi barındırma, deneyin www.purplenova.com Onlar ve temel ücretsiz sürümüne sahip hiçbir reklamlardır. |
|
| |||
| |||
| @ mxmad32: Ben Tripot kullandım ( http://www.tripod.com ) Bir kez de Geocities kullanılan ( http://www.geocities.com ). Her ikisinin kullanımı da ancak ücretsiz ayrıca bir Yahoo olması gerekir Geocities biri kendi hosting.For sürümlerini ödeme teklif! hesap. Sadece kendinizi özgür ve ücretsiz sürümü tercih kaydı gereken Tripot biri için ev sahibi. Çoğu web sitesi barındırma serbest durumda, (çoğunlukla 20 MB veya gibi sınırlı bir saklama alanı var). Bu onun tek aşağı tarafının. Bu size yardımcı umuyoruz. Aksi takdirde, sadece için "ücretsiz" Google veya başka bir searchengine birlikte ev aramaya başlamak için tavsiye ediyor. |
|
| |||
| |||
| Freeforums.org iyi gibi görünüyor! Bir web sitesi geliştirmek için iyi bir yazılım - Ben Cofeecup çok değerli yazılım - £ 360 kullanın. Ama ben emin olabilirsiniz her kuruş değer bu. Jason Regards:) |
|
| |||
| |||
| Benim ISP barındırma, bu nedenle, sizin kontrol edebilir ücretsiz verir. |
![]() |
|
| Bookmarks |