menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Bing versus Google

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 13:04
Nový člen skupiny

Default Bing versus Google

Ahoj,

Já jen registrovaným tomto fóru zatímco surfování a jsem zvědavý, co si myslíte o Bing.
Podle některých novinek, které již začaly převzít Yahoo. Ale zdá se mi, že nemohou porazit Google. Myslím, že více kreativní nápady a některé vize je zapotřebí, aby nedostihl Google.

Kromě toho, že to adsense ADWORD a průmyslu. Google je kreativní a zavedené firmy, Bing přináší pro nás nic nového.

Pokud Google vytváří linuxový operační systém, možná mohou předstihnout Microsoft?
Old 28. červenec 2009, 08:30
Banned Skupina

Default Bing versus Google

IMHO, je příliš brzy na rozhodnutí, zda Bing skutečně převezme co google jako vyhledávač dosáhla. Pokud jde o vyhledávání, spousta ještě jede s google. Snažil jsem se pomocí Bing v uplynulých několika týdnech na své hledání, a naštěstí, jeho krásná úhledný když přijde na rozdávání počtu hledání, i když teď, nemůže porazit google. Zavedení Bing třeba přivítat zlepšení stavu v oblasti seo, protože chceme, aby prozkoumala a rozšířit do získání více místa poznámky do různých vyhledávačů jako je Google, Yahoo, MSN, Alexa, a hned se Bing beta Verze pro další poznámky, to se stává konkurenční nejen velkých vyhledávačů, ale také na všechny konkurenční servery pracující získat vítěznou poznámku od každého z vyhledávačů.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Se pokusil o nové Bing. Com hopthwoks Vypnout Téma diskuze 7 7. července 2009 21:33
Desktop Window versus Google Desktop ozzie Obecné Software Chat 2 9. listopadu 2007 12:03
Google? Cew27 Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 19. Září 2007 08:00
Google přináší antivirových nástrojů pro Google Desktop Pamela22 Web Design, hosting & SEO 6 3. červen 2007 17:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.