![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Já jen registrovaným tomto fóru zatímco surfování a jsem zvědavý, co si myslíte o Bing. Podle některých novinek, které již začaly převzít Yahoo. Ale zdá se mi, že nemohou porazit Google. Myslím, že více kreativní nápady a některé vize je zapotřebí, aby nedostihl Google. Kromě toho, že to adsense ADWORD a průmyslu. Google je kreativní a zavedené firmy, Bing přináší pro nás nic nového. Pokud Google vytváří linuxový operační systém, možná mohou předstihnout Microsoft? |
|
| |||
| |||
| IMHO, je příliš brzy na rozhodnutí, zda Bing skutečně převezme co google jako vyhledávač dosáhla. Pokud jde o vyhledávání, spousta ještě jede s google. Snažil jsem se pomocí Bing v uplynulých několika týdnech na své hledání, a naštěstí, jeho krásná úhledný když přijde na rozdávání počtu hledání, i když teď, nemůže porazit google. Zavedení Bing třeba přivítat zlepšení stavu v oblasti seo, protože chceme, aby prozkoumala a rozšířit do získání více místa poznámky do různých vyhledávačů jako je Google, Yahoo, MSN, Alexa, a hned se Bing beta Verze pro další poznámky, to se stává konkurenční nejen velkých vyhledávačů, ale také na všechny konkurenční servery pracující získat vítěznou poznámku od každého z vyhledávačů. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Se pokusil o nové Bing. Com | hopthwoks | Vypnout Téma diskuze | 7 | 7. července 2009 21:33 |
| Desktop Window versus Google Desktop | ozzie | Obecné Software Chat | 2 | 9. listopadu 2007 12:03 |
| Google? | Cew27 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 19. Září 2007 08:00 |
| Google přináší antivirových nástrojů pro Google Desktop | Pamela22 | Web Design, hosting & SEO | 6 | 3. červen 2007 17:38 |
| Thread Nástroje | |
| |