manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Bing Versus Google

Reply

Thread Tools
Old 16. lipnja 2009, 13:04
Novi član grupe

Default Bing Versus Google

Zdravo,

Ja sam samo registriranim ovom forumu dok surfanje i sam znatiželjan o tome što mislite o Bing.
Prema nekim vijestima već počeo stignuti Yahoo. Ali čini se da mi oni ne mogu tući Google. Mislim da više kreativne ideje i vizije neke je potrebno da sustići Google.

Osim toga tu je i adsense ADWORD industriji. Google je kreativan i osnivanja firme, Bing donosi ništa novo u nas.

Ako Google stvara Linux operacijskih sustava, možda oni mogu zahvatiti Microsoft?
Old 28 srp 2009, 08:30
Zabranjen Group

Default Bing Versus Google

IMHO, to će biti prerano da li je presuda Bing stvarno može preuzeti što Google kao pretraživač postigao. Kad se radi o pretraživanju, mnogo dalje ide s Googleom. JA pokušao koristeći Bing u zadnjih nekoliko tjedana na moje traži, a Srećom, njegova prilično uredan kad je u pitanju davanje vanjska broja pretraživanja, iako za sada ne može tući google. Uvođenje Bing treba dobrodošao unapređenje stanja u oblasti SEO, jer želimo istražiti i proširiti u mjestu uzimajući više primjedbe na različitim tražilicama poput Google, Yahoo, MSN, Alexa, a sada sa Bing beta inačice na dodatna napomena, ovo postaje konkurentna ne samo na glavne pretraživače, ali i na sve web stranice konkurentne radne dobiti dobitnu primjedbu iz svake od tražilica.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dovoljno je pokušao Novi Bing. Hr hopthwoks Off Topic Discussion 7 7. srpnja 2009 21:33
Windows Desktop naspram Google Desktop ozzie Općenito Software Chat 2 9. studeni 2007 12:03
Google? Cew27 Web Browsers & FTP Klijenti 3 19. Ruj 2007 08:00
Google protuvirusne donosi alate za Google Desktop Pamela22 Web Dizajn, Hosting & SEO 6 3. lipnja 2007 17:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.