![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Ja sam samo registriranim ovom forumu dok surfanje i sam znatiželjan o tome što mislite o Bing. Prema nekim vijestima već počeo stignuti Yahoo. Ali čini se da mi oni ne mogu tući Google. Mislim da više kreativne ideje i vizije neke je potrebno da sustići Google. Osim toga tu je i adsense ADWORD industriji. Google je kreativan i osnivanja firme, Bing donosi ništa novo u nas. Ako Google stvara Linux operacijskih sustava, možda oni mogu zahvatiti Microsoft? |
|
| |||
| |||
| IMHO, to će biti prerano da li je presuda Bing stvarno može preuzeti što Google kao pretraživač postigao. Kad se radi o pretraživanju, mnogo dalje ide s Googleom. JA pokušao koristeći Bing u zadnjih nekoliko tjedana na moje traži, a Srećom, njegova prilično uredan kad je u pitanju davanje vanjska broja pretraživanja, iako za sada ne može tući google. Uvođenje Bing treba dobrodošao unapređenje stanja u oblasti SEO, jer želimo istražiti i proširiti u mjestu uzimajući više primjedbe na različitim tražilicama poput Google, Yahoo, MSN, Alexa, a sada sa Bing beta inačice na dodatna napomena, ovo postaje konkurentna ne samo na glavne pretraživače, ali i na sve web stranice konkurentne radne dobiti dobitnu primjedbu iz svake od tražilica. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dovoljno je pokušao Novi Bing. Hr | hopthwoks | Off Topic Discussion | 7 | 7. srpnja 2009 21:33 |
| Windows Desktop naspram Google Desktop | ozzie | Općenito Software Chat | 2 | 9. studeni 2007 12:03 |
| Google? | Cew27 | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 19. Ruj 2007 08:00 |
| Google protuvirusne donosi alate za Google Desktop | Pamela22 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 3. lipnja 2007 17:38 |
| Thread Tools | |
| |