kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Bing Versus Google

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2009, 13:04
Új tag Csoport

Default Bing Versus Google

Helló,

Csak regisztrált ezen a fórumon szörfözés közben, és én vagyok kíváncsi, mit gondol Bing.
Egyes hírek szerint már megkezdte a Yahoo utolérni. De úgy tűnik, nem üt a Google. Azt hiszem, több, kreatív ötletekkel és néhány elképzelésre van szükség, hogy a Google utolérni.

Amellett, hogy van adsense adword és az ipar számára. A Google-nak a kreatív és létrehozott vállalkozás, Bing hoz semmi újat nem nekünk.

Ha a Google megteremti a Linux alapú operációs rendszer, talán tudnak utolérni a Microsoft?
Old Július 28 2009, 08:30
Tiltott Group

Default Bing Versus Google

IMHO, ez túl korai, hogy egy ítélet, hogy Bing valóban átveszik, amit a Google egy kereső motor elérni. Amikor a házkutatás, még mindig sok megy a Google-lal. Próbáltam használ Bing az elmúlt hetekben több keresési én, és köszönettel, a szép, szép, amikor erről a számos házkutatás, bár most nem tudja verni a Google. Bevezetése Bing kell örvendetes állapot javítása terén seo, mert azt akarjuk, hogy feltárja és bővítse az egyre site észrevételek a különböző keresőmotorok mint a Google, Yahoo, MSN, Alexa, és most Bing béta változat a kiegészítő megjegyzés, ez a verseny lesz nem csak a nagy keresőprogramok, hanem azt is, hogy minden versenyző honlapokon dolgoznak, hogy egy győztes megjegyzést mind a keresők.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Csak próbált a New Bing. Com hopthwoks Off Topic Discussion 7 7. július 2009 21:33
Ablak Asztal versus Google Desktop ozzie General Chat szoftver 2 9. november 2007 12:03
Google? Cew27 Web böngésző és FTP Clients 3 19. Szeptember 2007 08:00
Google, hogy víruskereső eszközöket a Google Desktop Pamela22 Web Design, Hosting & SEO 6 3. június 2007 17:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.