![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Csak regisztrált ezen a fórumon szörfözés közben, és én vagyok kíváncsi, mit gondol Bing. Egyes hírek szerint már megkezdte a Yahoo utolérni. De úgy tűnik, nem üt a Google. Azt hiszem, több, kreatív ötletekkel és néhány elképzelésre van szükség, hogy a Google utolérni. Amellett, hogy van adsense adword és az ipar számára. A Google-nak a kreatív és létrehozott vállalkozás, Bing hoz semmi újat nem nekünk. Ha a Google megteremti a Linux alapú operációs rendszer, talán tudnak utolérni a Microsoft? |
|
| |||
| |||
| IMHO, ez túl korai, hogy egy ítélet, hogy Bing valóban átveszik, amit a Google egy kereső motor elérni. Amikor a házkutatás, még mindig sok megy a Google-lal. Próbáltam használ Bing az elmúlt hetekben több keresési én, és köszönettel, a szép, szép, amikor erről a számos házkutatás, bár most nem tudja verni a Google. Bevezetése Bing kell örvendetes állapot javítása terén seo, mert azt akarjuk, hogy feltárja és bővítse az egyre site észrevételek a különböző keresőmotorok mint a Google, Yahoo, MSN, Alexa, és most Bing béta változat a kiegészítő megjegyzés, ez a verseny lesz nem csak a nagy keresőprogramok, hanem azt is, hogy minden versenyző honlapokon dolgoznak, hogy egy győztes megjegyzést mind a keresők. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Csak próbált a New Bing. Com | hopthwoks | Off Topic Discussion | 7 | 7. július 2009 21:33 |
| Ablak Asztal versus Google Desktop | ozzie | General Chat szoftver | 2 | 9. november 2007 12:03 |
| Google? | Cew27 | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 19. Szeptember 2007 08:00 |
| Google, hogy víruskereső eszközöket a Google Desktop | Pamela22 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 3. június 2007 17:38 |
| Téma eszközök | |
| |