פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

Bing נגד גוגל

Reply

שרשרת כלים
Old 16 יוני 2009, 13:04
קבוצת חברות חדשות

Default Bing נגד גוגל

שלום,

אני רק רשומים פורום זה בעת גלישה ואני סקרן על מה אתה חושב על Bing.
על פי כמה חדשות זה כבר התחיל לעקוף Yahoo. אבל נראה לי שהם לא יוכלו גוגל. אני חושב עוד רעיונות יצירתיים וחלק החזון הנחוץ כדי לעקוף גוגל.

חוץ מזה שיש של AdSense ו ADWORD בתעשייה. גוגל היא יצירתית והקימו המשרד, Bing מביא לנו שום דבר חדש.

במידה ו-Google יוצרת מערכת הפעלה מבוססת לינוקס, אולי הם יכולים להשיג מיקרוסופט?
Old 28 יולי 2009, 08:30
קבוצת מגורש

Default Bing נגד גוגל

IMHO, זה יהיה מוקדם מדי מכדי לבצע שיפוט Bing האם באמת יכול לקחת על מה Google בתור מנוע החיפוש יש להשיג. כאשר מדובר על חיפוש עדיין הולך הרבה עם Google. ניסיתי להשתמש Bing מזה מספר שבועות על החיפוש שלי, ואת thankfully, שלה די צנוע כשזה מגיע לתת את המספר של החיפוש, אם כי לעת עתה, הוא לא יכול להכות Google. הכנסת צריכה להיות Bing רצויה מדינת שיפור בתחום SEO, משום שאנו רוצים לחקור ולהרחיב לתוך האתר מקבל יותר הערות על מגוון מנועי חיפוש כמו Google, Yahoo, MSN, Alexa, וכעת עם Bing ביתא גירסה נוספת על הערה, זה הופך להיות תחרותי לא רק על מנועי החיפוש הגדולים, אלא גם על כל אתרי האינטרנט פועלים תחרותי לקבל המנצח מכל ההערה של מנועי החיפוש.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.