mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Bing Versus "Google"

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 13:04
Naujas Narys

Labas,

Aš tik registruoti šiame forume naršydami ir aš įdomu, ką manote apie Bing.
Pasak kai kurių naujienų ji jau prasidėjo aplenkti Yahoo. Bet man atrodo, kad jie negali mušti "Google". Manau daugiau kūrybinių idėjų ir viziją, kai reikia aplenkti Google.

Be to ten yra adsense ir Adword pramonė. Google yra kūrybingi ir ryžtingai, Bing atneša nieko naujo pas mus.

Jei "Google" kuria Linux operacinė sistema, o gal jie gali pasivyti "Microsoft"?
Old Liepa 28, 2009, 08:30
Banned Group

IMHO jis bus per anksti priimti sprendimą, ar Bing tikrai gali perimti Kas Google paieškos variklio pasiekta. Kai jis ateina į paiešką, daug dar važiuoja su Google. Bandžiau naudoti Bing pastarųjų savaičių ant mano kelių paieškos, ir laimei, jos labai tvarkingas, kai reikia duoti iš paieškos skaičius, tačiau dabar jis negali pabūti Google. Nuo Bing įdiegimu turėtų būti sveikintinas būklės gerinimo SEO srityje, nes mes norime ištirti ir išplėsti į vis daugiau svetainių pastabas apie paieškos sistemas kaip Google, Yahoo, MSN, Alexa veislės, o dabar su Bing beta versija papildomą pastabą, tai taps konkurencinga ne tik didžiųjų paieškos sistemų, bet taip pat visi svetainės konkurencijos darbo gauti laimėjimo pastaba iš visų paieškos sistemų.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.