mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Bing Versus Google

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 13:04
New Member Group

Default Bing Versus Google

Sveiki,

Es tikai reģistrēti šajā forumā, bet sērfošanu un es esmu ziņkārīgs par to, ko jūs domājat par Bing.
Saskaņā ar dažām ziņām tā jau sākusi apsteigt Yahoo. Bet man šķiet, viņi nevar pārspēt Google. Es domāju, ka vairāk radošas idejas, un daži redzējums ir vajadzīgs, lai apsteigt Google.

Turklāt šī tur adsense un Adword nozarē. Google ir radošs un kas noteikta uzņēmumam, Bing rada nekas jauns mums.

Ja Google rada Linux balstīta operētājsistēma, varbūt viņi var noķert Microsoft?
Old Jūlijs 28, 2009, 08:30
Banned Group

Default Bing Versus Google

IMHO, tas būs pārāk agri sniegt spriedumu, vai Bing tiešām var pārņemt to Google kā meklēšanas dzinējs ir sasniegts. Kad runa ir meklēt, daudz vēl iet ar Google. Es mēģināju izmantot Bing par pēdējo nedēļu par manu vairāki meklēšanas un laimi, tā diezgan glīta, ja runa dot no skaita meklēšanas, lai gan tagad, to nevar pārspēt google. Of Bing ieviešana būtu apsveicami stāvokļa uzlabošanās jomā, SEO, jo mēs gribam izpētīt un paplašināt vērā arvien vairāk vietas piezīmes dažādas meklētājprogrammas, piemēram, Google, Yahoo, MSN, alexa, un tagad ar Bing beta versija par papildu piezīmi, tas kļūst konkurētspējīga ne tikai lielākajām meklētājprogrammām, bet arī uz visiem konkursa mājas strādā, lai iegūtu uzvarētāju piezīme no katras meklēšanas dzinējus.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.