rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Bing Versus Google

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 czerwca 2009, 13:04
Nowe państwa grupy

Witaj,

Ja tylko zarejestrowane podczas korzystania z tego forum i jestem ciekaw, co myślisz o Bing.
Według niektórych wiadomości już zaczął wyprzedzać Yahoo. Ale wydaje mi się że nie mogą pokonać Google. Myślę, że bardziej kreatywne pomysły i niektórych wizji jest niezbędne do wyprzedzać Google.

Oprócz tego istnieje adsense ADWORD i przemysłu. Google jest kreatywny i siedzibę firmy, Bing wnosi nic nowego do nas.

Jeśli Google tworzy system operacyjny oparty Linuksie, może mogą wyprzedzać Microsoft?
Old 28 lipca, 2009, 08:30
Banned Grupa

IMHO, to jest zbyt wcześnie, aby dokonać oceny, czy Bing naprawdę przejąć co Google jako wyszukiwarki osiągnęła. Jeśli chodzi o wyszukiwanie, dużo się jeszcze z Google. Próbowałem za pomocą Bing z ostatnich kilku tygodni na mojej wyszukiwania, a dzięki jego bardzo miłe, jeśli chodzi o podawanie liczby wyszukiwanie, chociaż w chwili obecnej, nie może pokonać Google. Wprowadzenie Bing należy pożądanym stanie poprawy w zakresie SEO, ponieważ chcemy zbadać i rozszerzyć w witrynie coraz więcej uwagi do różnych wyszukiwarek takich jak Google, Yahoo, MSN, Alexa, a teraz z Bing beta Wersja na dodatkowe notatki, ten staje się konkurencyjne nie tylko do głównych wyszukiwarek, ale także do wszystkich konkurencyjnych stron internetowych zajmujących się uzyskać zwycięskiej uwaga każdej z wyszukiwarek.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.