![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Já jen registrovaným tomto fóre kým surfovanie a som zvedavý, čo si myslíte o Bing. Podľa niektorých noviniek, ktoré už začali prevziať Yahoo. Ale zdá sa mi, že nemôžu poraziť Google. Myslím, že viac kreatívne nápady a niektoré vízie je potrebné, aby nedostihl Google. Okrem toho, že to adsense ADWORD a priemyslu. Google je kreatívny a zavedené firmy, Bing prináša pre nás nič nové. Ak Google vytvára linuxový operačný systém, možno môžu předstihnout Microsoft? |
|
| |||
| |||
| IMHO, je príliš skoro na rozhodnutie, či Bing skutočne prevezme čo google ako vyhľadávač dosiahla. Pokiaľ ide o vyhľadávanie, spousta ešte jede s google. Snažil som sa pomocou Bing v uplynulých niekoľkých týždňoch na svoje hľadanie, a našťastie, jeho krásna úhledné keď príde na rozdávanie počtu hľadanie, aj keď teraz, nemôže poraziť google. Zavedenie Bing treba uvítať zlepšenie stavu v oblasti seo, pretože chceme, aby preskúmala a rozšíriť do získanie viac miesta poznámky do rôznych vyhľadávačov ako je Google, Yahoo, MSN, Alexa, a hned sa Bing beta Verzia pre ďalšie poznámky, to sa stáva konkurenčný nielen veľkých vyhľadávačov, ale aj na všetky konkurenčné servery pracujúce získať víťaznú poznámku od každého z vyhľadávačov. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sa pokúsil o novej Bing. Com | hopthwoks | Vypnúť Téma diskusie | 7 | 7. júla 2009 21:33 |
| Desktop Window versus Google Desktop | Ozzie | Všeobecné Software Chat | 2 | 9. novembra 2007 12:03 |
| Google? | Cew27 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 19. September 2007 08:00 |
| Google prináša antivírusových nástrojov pre Google Desktop | Pamela22 | Web Design, hosting & SEO | 6 | 3. jún 2007 17:38 |
| Thread Tools | |
| |