мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Бинго Версус Гоогле

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2009, 13:04
Нови члан групе

Здраво,

Ја сам само регистрованим овом форуму док сурфовање и сам знатижељан о томе шта мислите о Бинго.
Према неким вестима већ почео стигнути Ыахоо. Али чини се да ми они не могу тући Гоогле. Мислим да више креативне идеје и визије неке је потребно да сустићи Гоогле.

Осим тога ту је и адсенсе АДУОРД индустрији. Гоогле је креативан и оснивања фирме, Бинго доноси ништа ново у нас.

Ако Гоогле ствара Линукс оперативних система, можда они могу захватити Мицрософт?
Old 28 срп 2009, 08:30
Аустин Гроуп

ИМХО, то ће бити прерано да ли је пресуда Бинго стварно може преузети што Гоогле као претраживач постигао. Кад се ради о претраживању, много даље иде са Гоогле-ом. ЈА суђен помоћу Бинго у последњих неколико недеља на моје тражи, а Срећом, његова прилично уредан кад је у питању давање вањска броја претраге, иако за сада не може тући гоогле. Увођење Бинго треба добродошао унапређење стања у области СЕО, јер желимо истражити и проширити у мјесту узимајући више примједбе на различитим претраживачима попут Гоогле, Ыахоо, МСН, Алекса, а сада са Бинго бета верзије на додатна напомена, ово постаје конкурентна не само на главне претраживаче, али и на све уеб странице конкурентне радне добити добитна примједбу из сваке од претраживач.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц