![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba,
Sadece bu forum sırasında sörf ve seni Bing hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum kaydetti. Zaten Yahoo geçiş başladı bazı haber göre. Ama bana Google dövmek gibi görünüyor. Ben daha yaratıcı fikir ve vizyon Google'a yetişmek için gerekli olduğunu düşünüyorum. Bunun yanısıra adsense ADWORD endüstrinin. Google'ın yaratıcı ve kurulan firma, Bing hiçbir şey bizim için yeni getiriyor. Google oluşturur Linux tabanlı işletim sistemi, belki de Microsoft sollamak olabilir? |
|
|
|||
|
|||
|
IMHO, çok bir karar olup Bing gerçekten bir arama motoru olarak elde etti Google üzerinden alabilir erken olacaktır. Ne zaman arama yapmak için, birçok Google ile gider gelir. Ben geçen hafta için çeşitli arama, ve Minnetle, ve oldukça düzgün zaman arama sayısını verme söz konusu olsa da, şimdilik, Google can't beat Bing kullanarak çalıştı. Bing ve tanıtım SEO alanında gelişme bir karşılama devlet, çünkü biz keşfetmek ve Google, Yahoo, MSN, Alexa gibi arama motorlarına çok çeşitli daha sitesi sözleri almak içine genişletmek ve şimdi Bing beta istiyorum olmalı ek not sürüm, bu büyük arama motorları sadece, ancak, aynı zamanda rekabet web sitelerini her arama motorları bir kazanan vurgulamak için çalışan rekabetçi hale gelir.
|