менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Бінг Versus Google

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 червня 2009, 13:04
Нові члени групи

Здравствуйте,

Я зареєструвався цьому форумі під час серфінгу і мені цікаво, що ви думаєте про Бінга.
За деякими чутками він вже почав обганяти Yahoo. Але мені здається, вони не можуть бути Google. Я думаю, більш творчі ідеї та деякі бачення необхідно наздогнати Google.

Крім цього є й AdSense ADWORD промисловості. Google є творчим і створив фірму, Бінг несе в собі нічого нового до нас.

Якщо Google створює Linux операційною системою, так що, може обігнати Microsoft?
Old 28 липня 2009, 08:30
Забороненої угруповання

ІМХО, це буде занадто рано виносити судження чи Бінг дійсно може взяти на себе, що Google як пошукова система досягла. Коли справа доходить до пошуку, багато ще йде з Google. Я пробував використовувати Бінг протягом останніх тижнів на кількох моїх пошуку, і, на щастя, його дуже акуратним, коли мова заходить про видачу число пошуків, хоча на даний момент він не може бити Google. Введення Бінга слід вітати поліпшення стану в області SEO, тому, що ми хочемо вивчити і розширити в одержанні більш сайт зауваження до різних пошукових систем як Google, Yahoo, MSN, Alexa, і тепер з бета Бінг Версія на додаткові відомості, то це стає конкурентноздатною не тільки в основних пошукових системах, але і для всіх веб-сайтах конкурентоспроможних робітників для отримання виграшною зауваження від кожної з пошукових систем.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.