![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм на път да направи някои онлайн уеб дизайн курсове и да правим "Dreamweaver" и "Светкавица" курсове. Знам малко за HTML и малко от уеб дизайн използване и нечетни промяна на HTML файлове в уебсайтове и използването filezilla Photoshop и др Значи мислиш, Dreamweaver и Flash би било от моя лига или OK, за да поемат с ограничен опит имам, или мислите, че трябва да предприемат по-основни неща първи. I DONT точно искате да проектирате сайтовете за живот само за мен наистина ми собствени идеи. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver / HTML струва правиш и в рамките на средствата за обучение на никого.
| |||
| |||
| Благодаря отново Дейв този много добър точка на Flash, се радвам, че отбеляза, че ......... може да ви предложим второто свързани Разбира се, че трябва да търсите (ако има такива) на мястото на Flash, както аз имам възможност да направя 2 курсове по времето, отворени за мен. |
|
| |||
| |||
| Да, по принцип само на хора, за да използвате светкавица са високи края марки, които не се интересуват от SEO отвъд появява за тяхната марка. Google не може да обходим флаш, така че с температура на началната страница са всички ви сочни съдържание над това е безполезно, доколкото е SEO е загрижен. PHP струва това. Или може би изглежда по някакъв хостинг / сървър, разбира се, че могат да влязат по-удобен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих препоръчваме PHP, или ако това не е на разположение, дори и JavaScript, тъй като и двете ще ви позволи да си страници малка битова допълнително.
| |||
| |||
| Благодаря момчета ....... Dreamweaver и пълен уеб дизайн курс включително HTML и PHP резервации утре. |
|
| |||
| |||
| Успех:) |