menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Trocha rad potřebných

Reply

Thread Nástroje
Old 19.listopadu 2008, 15:52
Dárce Skupina

Default Trocha rad potřebných

Já jsem o to udělat nějaké online web design kurzů a mohlo by to udělat "Dreamweaver" a "Blesk" kurzy.

Vím trochu o html a trochu web design použití a lichá pozměňování html soubory ve webové stránky a pomocí filezilla a photoshop atd.

Takže si myslíte, že Dreamweaver a Flash by se z mé lize nebo ok pro mě na to, aby se s omezeným zkušenostem jsem se, nebo si myslíte, že bych měl mít více základní věci jako první.

I dont přesně chcete designu webových stránek pro životní jen pro mě a moji opravdu vlastní nápady.

Díky
Old 19.listopadu 2008, 15:56
Administrátor Skupina

Dreamweaver / html stojí práce a ve vzdělávání prostřednictvím kdokoliv.

Jak jsme mluvili o SEO před bleskem a není SEO / Google přátelský pochybuji, že bude mnohem použití.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19.listopadu 2008, 16:05
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Dreamweaver / html stojí práce a ve vzdělávání prostřednictvím kdokoliv.

Jak jsme mluvili o SEO před bleskem a není SEO / Google přátelský pochybuji, že bude mnohem použití.
Díky opět Dave to je velmi dobré místo pro Flash, rádi vám připomenout, že z ......... mohl byste navrhnout druhý souvisí samozřejmě i měla hledat (je-li k dispozici) nahradit Flash, jak mám možnost udělat 2 kurzy v době otevřena pro mě.
Old 20.listopadu 2008, 06:19
Administrátor Skupina

Jo, většinou pouze lidé používat blesk je high-end značky, které nemají zájem SEO rámec zobrazuje jejich značku. Google nemůže procházet flash, takže s flash homepage rozumí všechny své šťavnaté obsahu nad rámec, který je k ničemu, pokud je to SEO je.

PHP je třeba dělat. Nebo se možná podívat na nějaký hosting / server Samozřejmě, že může přijít vhod.
Old 20.listopadu 2008, 07:09
MJM
Dárce Skupina

Já bych doporučit PHP, nebo v případě, že není k dispozici, i JavaScript, protože jak Vám umožní mít Vaše stránky trošičku dál.

Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základní deska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Paměť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Užší Sound System
Pevný disk (y):
200gb 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitní A200 Series
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operační systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 20.listopadu 2008, 09:22
Dárce Skupina

Díky chlapi ....... Dreamweaver a úplný web design samozřejmě včetně html a php rezervaci zítra.
Old 20.listopadu 2008, 09:25
Administrátor Skupina

Hodně štěstí:)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Upgrade doporučení potřebných isaac appiah Obecné Hardware Chat 2 10. červen 2009 14:24
Muset kupovat komponenty potřebné rady. banjo7 Procesory, základní desky & RAM 12 31. prosince 2007 19:16
Některé PSU Poradenství Nutné Macmac508 Případy & Napájecí zdroje 1 27. prosinec 2007 15:28
Laptop rad potřebných Kevan Kelly Notebooky, Mobily a PDA 2 12. prosince 2007 09:16
Upgrade doporučení potřebných groucho Obecné Hardware Chat 10 10. října 2007 06:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.