![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem o to udělat nějaké online web design kurzů a mohlo by to udělat "Dreamweaver" a "Blesk" kurzy. Vím trochu o html a trochu web design použití a lichá pozměňování html soubory ve webové stránky a pomocí filezilla a photoshop atd. Takže si myslíte, že Dreamweaver a Flash by se z mé lize nebo ok pro mě na to, aby se s omezeným zkušenostem jsem se, nebo si myslíte, že bych měl mít více základní věci jako první. I dont přesně chcete designu webových stránek pro životní jen pro mě a moji opravdu vlastní nápady. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver / html stojí práce a ve vzdělávání prostřednictvím kdokoliv.
| |||
| |||
| Díky opět Dave to je velmi dobré místo pro Flash, rádi vám připomenout, že z ......... mohl byste navrhnout druhý souvisí samozřejmě i měla hledat (je-li k dispozici) nahradit Flash, jak mám možnost udělat 2 kurzy v době otevřena pro mě. |
|
| |||
| |||
| Jo, většinou pouze lidé používat blesk je high-end značky, které nemají zájem SEO rámec zobrazuje jejich značku. Google nemůže procházet flash, takže s flash homepage rozumí všechny své šťavnaté obsahu nad rámec, který je k ničemu, pokud je to SEO je. PHP je třeba dělat. Nebo se možná podívat na nějaký hosting / server Samozřejmě, že může přijít vhod. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych doporučit PHP, nebo v případě, že není k dispozici, i JavaScript, protože jak Vám umožní mít Vaše stránky trošičku dál.
| |||
| |||
| Díky chlapi ....... Dreamweaver a úplný web design samozřejmě včetně html a php rezervaci zítra. |
|
| |||
| |||
| Hodně štěstí:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Upgrade doporučení potřebných | isaac appiah | Obecné Hardware Chat | 2 | 10. červen 2009 14:24 |
| Muset kupovat komponenty potřebné rady. | banjo7 | Procesory, základní desky & RAM | 12 | 31. prosince 2007 19:16 |
| Některé PSU Poradenství Nutné | Macmac508 | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 27. prosinec 2007 15:28 |
| Laptop rad potřebných | Kevan Kelly | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. prosince 2007 09:16 |
| Upgrade doporučení potřebných | groucho | Obecné Hardware Chat | 10 | 10. října 2007 06:52 |
| Thread Nástroje | |
| |