μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

A bit of συμβουλές που χρειάζονται

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Νοεμβρίου 2008, 15:52
Ομάδα Δωρητών

Default A bit of συμβουλές που χρειάζονται

Είμαι έτοιμος να κάνω κάποια μαθήματα online web design και θα μπορούσε να κάνει "Dreamweaver" και το "Flash" μαθήματα.

Ξέρω λίγα πράγματα για html και λίγη από τη χρήση web design και την περίεργη αλλοίωση html αρχεία σε ιστοσελίδες και χρησιμοποιώντας filezilla και photoshop κλπ.

Έτσι νομίζετε ότι το Dreamweaver και το Flash θα είναι από το πρωτάθλημα ή το ok για μένα να αναλάβει με την εμπειρία που έχω, ή νομίζετε ότι εγώ θα πρέπει να λάβει πιο βασικά πράγματα πρώτα.

I dont ακριβώς θέλει να σχεδιάσει ιστοσελίδες που ζουν μόνο για ένα πραγματικά για μένα και τις δικές μου ιδέες.

Ευχαριστώ
Old 19 Νοεμβρίου 2008, 15:56
Διαχειριστής Ομάδα

Dreamweaver / html αξίζει να κάνουμε και στο πλαίσιο της μάθησης μέσα από κανέναν.

Όπως έχουμε μίλησε για SEO πριν και φλας δεν είναι SEO / Google φιλικό αμφιβάλλω ότι θα έρθει πολύ χρήση.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 Νοεμβρίου 2008, 16:05
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Dreamweaver / html αξίζει να κάνουμε και στο πλαίσιο της μάθησης μέσα από κανέναν.

Όπως έχουμε μίλησε για SEO πριν και φλας δεν είναι SEO / Google φιλικό αμφιβάλλω ότι θα έρθει πολύ χρήση.
Ευχαριστώ και πάλι Dave thats ένα πολύ καλό σημείο για το Flash, χαρούμε να σας επισημάνει ότι από ......... θα μπορούσε να σας προτείνω μια δεύτερη σχετικές Φυσικά θα πρέπει να αναζητήσει (αν υπάρχει) για την αντικατάσταση Flash όπως έχω τη δυνατότητα να κάνετε 2 μαθήματα σε ανοικτή για το χρόνο μου.
Old 20 Νοεμβρίου 2008, 06:19
Διαχειριστής Ομάδα

Ναι, γενικά οι πολίτες να χρησιμοποιούν μόνο φλας είναι υψηλά τέλη μάρκες που δεν ενδιαφέρονται για SEO πέραν εμφανίζονται για το δικό τους εμπορικό σήμα. Το Google δεν μπορεί να ανιχνεύσουμε flash, ώστε ανάφλεξης homepage μέσα όλα σας τα ζουμερά περιεχόμενο πέρα από ότι είναι άχρηστη στο βαθμό που SEO ανησυχεί.

PHP αξίζει να κάνουμε. Ή ίσως δούμε κάποια φιλοξενία / server φυσικά, ότι μπορεί να έρθει σε βολικό.
Old 20 Νοεμβρίου 2008, 07:09
MJM
Ομάδα Δωρητών

Είχα συστήσει PHP ή αν αυτό δεν είναι διαθέσιμο, ακόμα και JavaScript καθώς και οι δύο θα σας επιτρέψει λάβει τις σελίδες σας είναι λιγουλάκι περαιτέρω.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 20 Νοεμβρίου 2008, 09:22
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστώ παλικάρια ....... Dreamweaver και ένα πλήρες web design html συμπεριλαμβανομένου φυσικά και php κράτησης αύριο.
Old 20 Νοεμβρίου 2008, 09:25
Διαχειριστής Ομάδα

Καλή τύχη:)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αναβάθμιση συμβουλές που απαιτούνται Isaac appiah Γενική Συζήτηση Hardware 2 10 Ιουν 2009 14:24
Ανάγκη να αγοράσουν Components Συμβουλές χρειάζεται. banjo7 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 12 31 Δεκ. 2007 19:16
Μερικές Συμβουλές PSU Needed Macmac508 Θήκες & Τροφοδοτικά 1 27 Δεκ. 2007 15:28
Laptop συμβουλές που απαιτούνται Kevan Kelly Laptops, Κινητά & PDA 2 12 Δεκ. 2007 09:16
Αναβάθμιση συμβουλές που απαιτούνται Groucho Γενική Συζήτηση Hardware 10 10 Οκτ 2007 06:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.