![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι έτοιμος να κάνω κάποια μαθήματα online web design και θα μπορούσε να κάνει "Dreamweaver" και το "Flash" μαθήματα. Ξέρω λίγα πράγματα για html και λίγη από τη χρήση web design και την περίεργη αλλοίωση html αρχεία σε ιστοσελίδες και χρησιμοποιώντας filezilla και photoshop κλπ. Έτσι νομίζετε ότι το Dreamweaver και το Flash θα είναι από το πρωτάθλημα ή το ok για μένα να αναλάβει με την εμπειρία που έχω, ή νομίζετε ότι εγώ θα πρέπει να λάβει πιο βασικά πράγματα πρώτα. I dont ακριβώς θέλει να σχεδιάσει ιστοσελίδες που ζουν μόνο για ένα πραγματικά για μένα και τις δικές μου ιδέες. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver / html αξίζει να κάνουμε και στο πλαίσιο της μάθησης μέσα από κανέναν.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ και πάλι Dave thats ένα πολύ καλό σημείο για το Flash, χαρούμε να σας επισημάνει ότι από ......... θα μπορούσε να σας προτείνω μια δεύτερη σχετικές Φυσικά θα πρέπει να αναζητήσει (αν υπάρχει) για την αντικατάσταση Flash όπως έχω τη δυνατότητα να κάνετε 2 μαθήματα σε ανοικτή για το χρόνο μου. |
|
| |||
| |||
| Ναι, γενικά οι πολίτες να χρησιμοποιούν μόνο φλας είναι υψηλά τέλη μάρκες που δεν ενδιαφέρονται για SEO πέραν εμφανίζονται για το δικό τους εμπορικό σήμα. Το Google δεν μπορεί να ανιχνεύσουμε flash, ώστε ανάφλεξης homepage μέσα όλα σας τα ζουμερά περιεχόμενο πέρα από ότι είναι άχρηστη στο βαθμό που SEO ανησυχεί. PHP αξίζει να κάνουμε. Ή ίσως δούμε κάποια φιλοξενία / server φυσικά, ότι μπορεί να έρθει σε βολικό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα συστήσει PHP ή αν αυτό δεν είναι διαθέσιμο, ακόμα και JavaScript καθώς και οι δύο θα σας επιτρέψει λάβει τις σελίδες σας είναι λιγουλάκι περαιτέρω.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ παλικάρια ....... Dreamweaver και ένα πλήρες web design html συμπεριλαμβανομένου φυσικά και php κράτησης αύριο. |
|
| |||
| |||
| Καλή τύχη:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναβάθμιση συμβουλές που απαιτούνται | Isaac appiah | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 10 Ιουν 2009 14:24 |
| Ανάγκη να αγοράσουν Components Συμβουλές χρειάζεται. | banjo7 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 12 | 31 Δεκ. 2007 19:16 |
| Μερικές Συμβουλές PSU Needed | Macmac508 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 27 Δεκ. 2007 15:28 |
| Laptop συμβουλές που απαιτούνται | Kevan Kelly | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 12 Δεκ. 2007 09:16 |
| Αναβάθμιση συμβουλές που απαιτούνται | Groucho | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 10 Οκτ 2007 06:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |