![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam o da neke web dizajn tečajeva i mogli napraviti "Dreamweaver" i "Bljesak" tečajeve.
Ja znam nešto o html i malo web dizajna i korištenje HTML-ak mijenjanjem slika u web stranice i koriste filezilla i photoshop itd. Pa da li vi misliti Dreamweaver i Flash bi se iz moje lige ili u redu za mene da poduzme s ograničenom imam iskustva, ili da li vi mislite da bih trebao uzeti više osnovnih stvari prvi. JA dont ištanje to točno dizajn web stranice za život zaista samo za mene i moje vlastite ideje. Hvala |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dreamweaver / html vrijedi i radiš u učenju sredstvo nikome.
|
|||
|
|||
|
Hvala opet Dave taj vrlo dobre točke na Flash, drago ti je ukazao da se ......... možeš predložiti drugog vezane naravno da bi trebao izgledati za (ako je dostupno) zamijeniti Flash što imam mogućnost raditi 2 kolegija u vrijeme otvorene za mene.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, obično samo ljude da koriste flash visoke kraju brandovi koji nisu zainteresirani za SEO izvan pokazivanje gore za njihov brand name. Google ne može puzati bljeskalica, tako da se flash homepage znači sve svoje sočan sadržaj onu koja je beskorisno koliko SEO je zabrinuta.
PHP je vrijedan radite. Ili možda pogledati nekakvu hosting / server naravno, da je svibanj doći u ruci. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Preporučio bih PHP ili ako to nije moguće, čak i JavaScript od oba će Vam omogućiti uzmite komadić stranica dalje.
|
|||
|
|||
|
Hvala lads ....... Dreamweaver i potpuno tečaj web dizajna, uključujući html i php rezervacije sutra.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sretno:)
|