![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én kb hogy néhány online web design courses, és nem "Dreamweaver" és a "Flash" kurzust. Tudom, egy kicsit körül és egy kis html web design használata és a páratlan megváltoztatása a HTML fájlok és weboldalak segítségével FileZilla és photoshop, stb Szóval mit gondolsz, a Dreamweaver és a Flash lenne az én liga vagy az OK nekem arra, hogy a korlátozott tapasztalat van, vagy mit gondolsz, meg kell tenniük több dolgot először. I dont pontosan szeretné design weboldalak egy élő csak meg igazán, és a saját elképzeléseiket. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver / html érdemes ezt, és a tanulás segítségével bárki.
| |||
| |||
| Thanks again Dave amit egy nagyon jó pont Flash, Örülök, hogy emlékeztetett arra ......... tudnád javasoljuk a második kapcsolódó Persze kell keresni (ha van), hogy a Flash, ahogy azt a lehetőséget, hogy 2 kurzusok idején nyílt meg. |
|
| |||
| |||
| Igen, általában csak a vaku használata nem drága márkák, amelyek nem érdekli SEO kívül, melyek a márkanév. A Google nem crawl vakut, így a flash honlapjára jelenti minden szaftos tartalmát túl haszontalan amennyire SEO érintett. PHP érdemes támasztani. Vagy talán nézz valamiféle hosting / szerver persze, hogy jöhet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én ajánlom a PHP, vagy ha ez nem lehetséges, akkor is, mert mind a JavaScript lehetővé teszi, hogy Ön az oldalakat egy apró kicsit tovább.
| |||
| |||
| Kösz fiúk ....... Dreamweaver és a teljes web design természetesen beleértve a HTML és PHP szállásfoglalás holnap. |
|
| |||
| |||
| Sok sikert:) |