![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אני עומד לעשות כמה קורסים מקוונים לעיצוב באינטרנט עם אפשרות לעשות "Dreamweaver" ו "פלאש" קורסים.
אני יודע קצת על HTML ו קטן של עיצוב אתרים להשתמש ו מוזר לשנות את קבצי ה-HTML של אתרי אינטרנט ושימוש filezilla Photoshop ו וכו ' אז אתה חושב Dreamweaver ו-Flash יהיה מחוץ ליגה שלי או אישור לי לקחת על עצמו עם מוגבלות יש לי ניסיון, או האם אתה חושב שאני צריך לקחת עוד דברים בסיסיים ראשונים. אני רוצה בדיוק dont עיצוב אתרי אינטרנט עבור חיה רק בשבילי באמת ואת הרעיונות שלי. תודה |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dreamweaver / HTML שווה עושה ובתוך הלמידה פירושו של כל אדם.
|
|||
|
|||
|
שוב תודה דייב thats טוב נקודה על פלאש, שמח הצביע זה ......... אתה יכול להציע השני קשור בוודאי שאני צריך לחפש (אם יש) כדי להחליף פלאש כמו שיש לי את האפשרות לעשות 2 קורסי הזמן לפתוח לי.
|
|
|
|||
|
|||
|
כן, בדרך כלל רק אנשים להשתמש Flash הם גבוהים סוף המותגים כי הם לא מעוניינים SEO מעבר ל מראה את שם המותג. גוגל לא יכול לסרוק Flash, כך שיש הבזק את כל האמצעים הבית שפכני תוכן מעבר לכך הוא חסר תועלת ככל SEO הוא מודאג.
PHP שווה עושה. או אולי תסתכל כלשהי של אירוח / השרת קורס, זה עלול לבוא שימושי. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הייתי ממליץ PHP או אם זה לא זמין, גם JavaScript מאז הן יאפשר לך לקחת את הדפים כזית נוסף.
|
|||
|
|||
|
תודה חבר 'ה ....... ו Dreamweaver מלאה קורס עיצוב אתרים כולל HTML ו PHP הזמנת מחר.
|
|
|
|||
|
|||
|
מזל טוב:)
|