![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš apie tai kai internete web dizaino kursus ir gali daryti "Dreamweaver" ir "Flash" kursai. Žinau šiek tiek apie HTML ir truputį interneto dizaino naudojimą, ir nelyginis keičia HTML failus į interneto svetaines ir naudoti filezilla ir Photoshop ir tt Taigi manote, Dreamweaver, Flash ir būtų iš mano lygos ar ok man imtis su nedaug patirties turiu, ar jums manau, turėtų imtis daugiau pagrindinių dalykų pirma. I dont tiksliai norite dizainas svetaines gyvenimo tiesiog man tikrai ir savo idėjas. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver / Html yra verta daryti ir kaip mokymosi priemones visiems.
| |||
| |||
| Dar kartą ačiū, Dave thats labai gera vieta apie Flash, malonu jums priminti, kad iš ......... gal galėtumėte pasiūlyti antrą susijusio kurso turėčiau ieškoti (jei toks yra) pakeisti "Flash", kaip turiu galimybę daryti 2 kursų metu atidaryti man. |
|
| |||
| |||
| Taip, paprastai tik žmones naudoti "Flash" yra aukščiausios klasės prekinių ženklų, kurie nėra suinteresuoti SEO nei rodyti savo prekės ženklą. "Google" negali nuskaityti flash, todėl atsižvelgdamas Flash Homepage tai visi jūsų sultingas kiekis už tai nenaudinga, kiek tai SEO atžvilgiu. PHP yra verta daryti. O gal pažvelgti į kai kuriuos hostingas / serveris žinoma rūšiuoti, kad gali praversti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau rekomenduoti PHP arba, jei tai nėra, net JavaScript, nes tiek leis pasiimti puslapių Odrobineczkę toliau.
| |||
| |||
| Ačiū vaikinai ....... Dreamweaver ir viso interneto dizaino kursai įskaitant HTML ir PHP užsakymo rytoj. |
|
| |||
| |||
| Good luck:) |