mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Ieteikumu mazliet vajadzīga

Reply

Thread Tools
Old Novembris 19, 2008, 15:52
Donors Group

Es esmu gatavs darīt daži tiešsaistes web dizaina kursi un varētu darīt "Dreamweaver" un "Flash" kursi.

Es zinu nedaudz par html un mazliet no web dizains izmantošanu un nepāra falsifikācija html failus interneta lapās un izmantojot filezilla un Photoshop utt

Tātad jūs domājat Dreamweaver un Flash būs no manas līgas vai ok man uzņemties ar ierobežotu pieredzi man, vai tu domā, ka es būtu vairāk pamata stuff pirmās.

I dont tieši vēlaties projektēt interneta lapām, kas dzīvo tikai man tiešām, un savu ideju.

Pateicība
Old Novembris 19, 2008, 15:56
Administrator Group

Dreamweaver / html ir vērts un ievērojot mācību līdzekļi nevienam.

Kā mēs esam runāja par SEO pirms un zibspuldzes nav SEO / Google draudzīgas es šaubos, ka būs daudz izmantošanu.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Novembris 19, 2008, 16:05
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Dreamweaver / html ir vērts un ievērojot mācību līdzekļi nevienam.

Kā mēs esam runāja par SEO pirms un zibspuldzes nav SEO / Google draudzīgas es šaubos, ka būs daudz izmantošanu.
Thanks again Dave Tas ir ļoti labs punkts uz Flash, priecīgs jums norādīja, ka no ......... Vai jūs varētu ieteikt Otrā attiecās Protams, es būtu jāmeklē (ja pieejams), lai aizstātu Flash kā esmu iespēja darīt 2 kursi ir atvērta man.
Old Novembris 20, 2008, 06:19
Administrator Group

Jā, parasti tikai cilvēki lietot zibspuldzi ir augstas preču zīmēm, kas nav ieinteresēti SEO aiz norādot up to zīmolu. Google nevar pārmeklēt zibspuldzi, kas tādējādi flash mājas lapa ir visi jūsu sulīgs saturu, kas pārsniedz to, ir bezjēdzīgi, cik SEO tas attiecas.

PHP ir vērts. Vai varbūt izskatās pēc kaut kādas hostinga / servera protams, ka var nonākt pa rokai.
Old Novembris 20, 2008, 07:09
MJM
Donors Group

Es gribētu ieteikt PHP vai, ja tas nav pieejams, pat JavaScript jo gan ļaus Jums veikt Jūsu lapas niecīga mazliet vairāk.

Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (s):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Series
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old Novembris 20, 2008, 09:22
Donors Group

Paldies zēniem ....... Dreamweaver pilns web dizains protams ieskaitot html un php biļešu rīt.
Old Novembris 20, 2008, 09:25
Administrator Group

Good luck:)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.