![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu gatavs darīt daži tiešsaistes web dizaina kursi un varētu darīt "Dreamweaver" un "Flash" kursi. Es zinu nedaudz par html un mazliet no web dizains izmantošanu un nepāra falsifikācija html failus interneta lapās un izmantojot filezilla un Photoshop utt Tātad jūs domājat Dreamweaver un Flash būs no manas līgas vai ok man uzņemties ar ierobežotu pieredzi man, vai tu domā, ka es būtu vairāk pamata stuff pirmās. I dont tieši vēlaties projektēt interneta lapām, kas dzīvo tikai man tiešām, un savu ideju. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver / html ir vērts un ievērojot mācību līdzekļi nevienam.
| |||
| |||
| Thanks again Dave Tas ir ļoti labs punkts uz Flash, priecīgs jums norādīja, ka no ......... Vai jūs varētu ieteikt Otrā attiecās Protams, es būtu jāmeklē (ja pieejams), lai aizstātu Flash kā esmu iespēja darīt 2 kursi ir atvērta man. |
|
| |||
| |||
| Jā, parasti tikai cilvēki lietot zibspuldzi ir augstas preču zīmēm, kas nav ieinteresēti SEO aiz norādot up to zīmolu. Google nevar pārmeklēt zibspuldzi, kas tādējādi flash mājas lapa ir visi jūsu sulīgs saturu, kas pārsniedz to, ir bezjēdzīgi, cik SEO tas attiecas. PHP ir vērts. Vai varbūt izskatās pēc kaut kādas hostinga / servera protams, ka var nonākt pa rokai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribētu ieteikt PHP vai, ja tas nav pieejams, pat JavaScript jo gan ļaus Jums veikt Jūsu lapas niecīga mazliet vairāk.
| |||
| |||
| Paldies zēniem ....... Dreamweaver pilns web dizains protams ieskaitot html un php biļešu rīt. |
|
| |||
| |||
| Good luck:) |