![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja do niektórych internetowych projektowanie stron internetowych kursów i może zrobić "Dreamweaver" i "Flash" kursów. Wiem trochę o html i trochę z web design wykorzystania i dziwne zmiany w plikach HTML stron internetowych i korzystania z filezilla i Photoshop itd. Więc myślisz Dreamweaver i Flash byłoby z mojej lidze lub ok dla mnie do podjęcia z ograniczone doświadczenie mam, czy sądzi Pan, i powinna mieć więcej podstawowych rzeczy w pierwszej kolejności. I dont dokładnie chcesz projektowanie stron internetowych dla życia naprawdę tylko dla mnie i moich własnych pomysłów. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver / html Warto robi iw ramach uczenia się pomocą osobom trzecim.
| |||
| |||
| Jeszcze raz dziękujemy Dave thats bardzo dobrym punkcie Flash, glad you zaznaczył, że obecnie ......... mógłbyś zasugerować drugiego związane oczywiście powinienem poszukać (jeśli jest dostępny), aby zastąpić Flash, jak i mają możliwość do 2 kursy w czasie otwartych dla mnie. |
|
| |||
| |||
| Tak, na ogół tylko ludzi do używania lampy błyskowej są wysokiej klasy marki, które nie są zainteresowane w SEO poza pokazano na ich markę. Google nie może indeksować flash, więc o flash homepage oznacza wszystkie soczyste treści poza tym jest bezużyteczne w miarę SEO dotyczy. PHP jest wart robisz. Albo spojrzeć na jakiś hosting / serwer oczywiście, że mogą pochodzić w poręczne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd polecamy PHP lub jeżeli nie jest to możliwe, gdyż oba nawet JavaScript pozwoli Ci podjąć stronach odrobineczkę dalej.
| |||
| |||
| Dzięki koledzy ....... Dreamweaver i pełnego web design Oczywiście w tym HTML i PHP rezerwacji jutro. |
|
| |||
| |||
| Good luck:) |
![]() |
|
| Zakładki |