![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt pe cale de a face anumite cursuri online de web design şi ar putea face "Dreamweaver" şi "Flash" cursuri. Stiu un pic despre html si un pic de design web şi de utilizare a impar de alterare a fişierelor HTML in site-uri web şi folosirea filezilla şi Photoshop, etc Deci, crezi că Dreamweaver şi Flash-ar fi să-mi mai dau liga sau ok pentru mine să-şi asume cu experienţă i-au limitat, sau crezi că ar trebui să ia mai multe lucruri de bază primul. I dont exact doriţi să design site-uri web pentru o viaţă doar pentru mine şi cu adevărat propria-mi idei. Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver / html este în valoare de a face şi în mijloacele de învăţare pe nimeni.
| |||
| |||
| Vă mulţumim din nou Dave Thats un foarte bun punct de pe Flash, bucur că ai subliniat că ......... ai putut să sugerăm un al doilea curs legate i ar trebui să caute (dacă este cazul) pentru a înlocui Flash ca i-au opţiunea de a face 2 cursuri în timp pentru a-mi deschide. |
|
| |||
| |||
| Da, în general, de oameni numai pentru a utiliza flash sunt ridicate sfârşitul branduri care nu sunt interesati de SEO dincolo de apariţia lor pentru numele de marcă. Google nu poate indexa flash, deci cu o pagina flash înseamnă toate dvs. de conţinut suculent dincolo de faptul că este inutilă în măsura în care este SEO este în cauză. PHP este în valoare de faci. Sau poate uita la un fel de hosting / server de curs, care pot veni în îndemână. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş recomanda PHP sau în cazul în care nu este disponibil, chiar JavaScript deoarece ambele vă va permite să vă luaţi pagini un pic mai mici.
| |||
| |||
| Mulţumesc băieţi ....... Dreamweaver şi un curs de web design, inclusiv HTML şi PHP rezervare mâine. |
|
| |||
| |||
| Good luck:) |
![]() |
|
| Marcaje |