menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Trocha rad potrebných

Reply

Thread Tools
Old 19. november 2008, 15:52
Darcu Skupina

Default Trocha rad potrebných

Já jsem o to urobiť nejaké online web design kurzov a mohlo by to urobiť "Dreamweaver" a "Blesk" kurzy.

Viem trochu o html a trochu web design použitia a nepárne pozmeňovaniu html súbory vo webovej stránky a pomocou filezilla a photoshop atď

Takže si myslíte, že Dreamweaver a Flash by sa z mojej lige alebo ok pre mňa na to, aby sa s obmedzeným skúsenostiam som sa, alebo si myslíte, že by som mal mať viac základné veci ako prvý.

I dont presne chcete dizajnu webových stránok pre životné len pre mňa a moju naozaj vlastné nápady.

Vďaka
Old 19. november 2008, 15:56
Administrátor Skupina

Dreamweaver / html stojí práce a vo vzdelávaní prostredníctvom ktokoľvek.

Ako sme hovorili o SEO pred bleskom a nie je SEO / Google priateľský pochybuji, že bude oveľa použitie.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19. november 2008, 16:05
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Dave Hybridné View Post
Dreamweaver / html stojí práce a vo vzdelávaní prostredníctvom ktokoľvek.

Ako sme hovorili o SEO pred bleskom a nie je SEO / Google priateľský pochybuji, že bude oveľa použitie.
Vďaka opäť Dave to je veľmi dobré miesto pre Flash, radi vám pripomenúť, že z ......... mohol by ste navrhnúť druhý súvisí samozrejme i mala hľadať (ak je k dispozícii) nahradiť Flash, ako mám možnosť urobiť 2 kurzy v čase otvorená pre mňa.
Old 20.novembra 2008, 06:19
Administrátor Skupina

Jo, väčšinou iba ľudia používať blesk je high-end značky, ktoré nemajú záujem SEO rámec zobrazuje ich značku. Google nemôže prechádzať flash, takže s flash homepage znamená všetky svoje šťavnaté obsahu nad rámec, ktorý je k ničomu, ak je to SEO je.

PHP je potrebné robiť. Alebo sa možno pozrieť na nejaký hosting / server Samozrejme, že môže prísť vhod.
Old 20.novembra 2008, 07:09
MJM
Darcu Skupina

Já bych odporučiť PHP, alebo v prípade, že nie je k dispozícii, aj JavaScript, pretože ako vám umožní mať Vaše stránky trošičku dál.

Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základná doska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Pamäť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Rozšírená Sound System
Pevný disk (y):
200GB 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitná A200 Series
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operačný systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 20.novembra 2008, 09:22
Darcu Skupina

Vďaka chlapi ....... Dreamweaver a úplný web design samozrejme vrátane html a php rezerváciu zajtra.
Old 20.novembra 2008, 09:25
Administrátor Skupina

Veľa šťastia:)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Upgrade odporúčania potrebných Isaac appiah Všeobecné Hardware Chat 2 10. jún 2009 14:24
Musieť kupovať komponenty potrebné rady. banjo7 Procesory, základné dosky & RAM 12 31. decembra 2007 19:16
Niektoré PSU Poradenstvo Potrebné Macmac508 Prípady & Napájacie zdroje 1 27. december 2007 15:28
Laptop rad potrebných Kevan Kelly Notebooky, Mobily a PDA 2 12. decembra 2007 09:16
Upgrade odporúčania potrebných groucho Všeobecné Hardware Chat 10 10. októbra 2007 06:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.