![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já jsem o to urobiť nejaké online web design kurzov a mohlo by to urobiť "Dreamweaver" a "Blesk" kurzy. Viem trochu o html a trochu web design použitia a nepárne pozmeňovaniu html súbory vo webovej stránky a pomocou filezilla a photoshop atď Takže si myslíte, že Dreamweaver a Flash by sa z mojej lige alebo ok pre mňa na to, aby sa s obmedzeným skúsenostiam som sa, alebo si myslíte, že by som mal mať viac základné veci ako prvý. I dont presne chcete dizajnu webových stránok pre životné len pre mňa a moju naozaj vlastné nápady. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver / html stojí práce a vo vzdelávaní prostredníctvom ktokoľvek.
| |||
| |||
| Vďaka opäť Dave to je veľmi dobré miesto pre Flash, radi vám pripomenúť, že z ......... mohol by ste navrhnúť druhý súvisí samozrejme i mala hľadať (ak je k dispozícii) nahradiť Flash, ako mám možnosť urobiť 2 kurzy v čase otvorená pre mňa. |
|
| |||
| |||
| Jo, väčšinou iba ľudia používať blesk je high-end značky, ktoré nemajú záujem SEO rámec zobrazuje ich značku. Google nemôže prechádzať flash, takže s flash homepage znamená všetky svoje šťavnaté obsahu nad rámec, ktorý je k ničomu, ak je to SEO je. PHP je potrebné robiť. Alebo sa možno pozrieť na nejaký hosting / server Samozrejme, že môže prísť vhod. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych odporučiť PHP, alebo v prípade, že nie je k dispozícii, aj JavaScript, pretože ako vám umožní mať Vaše stránky trošičku dál.
| |||
| |||
| Vďaka chlapi ....... Dreamweaver a úplný web design samozrejme vrátane html a php rezerváciu zajtra. |
|
| |||
| |||
| Veľa šťastia:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Upgrade odporúčania potrebných | Isaac appiah | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 10. jún 2009 14:24 |
| Musieť kupovať komponenty potrebné rady. | banjo7 | Procesory, základné dosky & RAM | 12 | 31. decembra 2007 19:16 |
| Niektoré PSU Poradenstvo Potrebné | Macmac508 | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 27. december 2007 15:28 |
| Laptop rad potrebných | Kevan Kelly | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. decembra 2007 09:16 |
| Upgrade odporúčania potrebných | groucho | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 10. októbra 2007 06:52 |
| Thread Tools | |
| |