![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам о да неке уеб дизајн курсева и могли направити "Дреамуеавер" и "Бљесак" курсеве. Ја знам нешто о хтмл и мало уеб дизајна и коришћење ХТМЛ-ак мењањем слика у веб странице и користе филезилла и Пхотосхоп итд Па да ли ви мислити Дреамуеавер и Фласх би се из моје лиге или у реду за мене да предузме са ограниченом имам искуства, или да ли ви мислите да бих требао узети више основних ствари први. ЈА донт оскудица то тачно дизајн уеб странице за живот заиста само за мене и моје сопствене идеје. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дреамуеавер / хтмл важи и радиш у учењу средство никоме.
| |||
| |||
| Хвала опет Даве тај врло добре тачке на Фласх, драго ти је указао да се ......... можеш предложити другог везане наравно да би да изгледа за (ако је доступно) заменити Фласх што имам могућност да раде 2 колегијума у време отворене за мене. |
|
| |||
| |||
| Да, обично само људе да користе фласх високе крају брандова који нису заинтересовани за СЕО ван показивање сеттле за њихов бранд наме. Гоогле не може пузати блицева, тако да се фласх хомепаге значи све своје сочан садржај ону која је бескорисно колико СЕО је забринута. ПХП је вриједан радите. Или можда погледати некакву хостинг / сервер наравно, да је мај доћи у руци. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Препоручио бих ПХП или ако то није могуће, чак и ЈаваСцрипт од оба ће Вам омогућити узмите комадић страница даље.
| |||
| |||
| Хвала ладс ....... Дреамуеавер и потпуно курс уеб дизајна, укључујући хтмл и пхп резервације сутра. |
|
| |||
| |||
| Сретно:) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Упграде потребан савет | Изак аппиах | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10. јуна 2009 14:24 |
| Потреба за компоненте ресурси потребни. | бањо7 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 12 | 31 децембар 2007 19:16 |
| Неки псу Потребни ресурси | Мацмац508 | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 27 децембар 2007 15:28 |
| Лаптоп потребан савет | Кеван Келлы | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 12 децембар 2007 09:16 |
| Упграде потребан савет | гроуцхо | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 10 октобар 2007 06:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |