![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я збираюся зробити деякі інтерактивні курси, веб-дизайн і може робити "Dreamweaver" і "Flash" курсів. Я знаю трохи про HTML і трохи у використанні веб дизайну і непарні зміни в HTML-файлів у веб-сайти і використовувати FileZilla Photoshop і т.д. Так ви думаєте, Dreamweaver і Flash буде з моєї ліги або ОК, для мене взяти на себе з обмеженим досвідом я є, чи ви думаєте, що я повинна приймати більш основні речі в першу чергу. I Dont точно хочете, щоб дизайн веб-сайтів для життя тільки для мене дійсно і свої власні ідеї. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreamweaver / HTML, варто робити і в межах засобів навчання нікому.
| |||
| |||
| Ще раз спасибі Дейв Thats дуже гарна точка на Flash, рада, що ви вказали, що з ......... могли б ви запропонувати Друге питання я звичайно треба шукати (якщо є), щоб замінити Flash, як я є можливість зробити 2 курс під час відкриті для мене. |
|
| |||
| |||
| Так, як правило, тільки людям використовувати спалах високої марки кінця, що не зацікавлені в SEO за показ їх бренду. Google не може просканувати Flash, так що з температурою спалаху початок значить, все соковите за зміст, яке марним, оскільки стосується SEO. PHP варто робити. Чи, може подивитися на якийсь хостинг-сервер, звичайно, що може стати в нагоді. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я рекомендую PHP або, якщо це не є, навіть JavaScript тому що дозволить вам приймати ваші сторінки трохи далі.
| |||
| |||
| Спасибо ребята ....... Dreamweaver і повний курс веб-дизайну, включаючи HTML і PHP бронювання завтра. |
|
| |||
| |||
| Good Luck:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рекомендації, необхідні оновлення | Ісаак Аппіа | Генеральний обладнання чат | 2 | 10 червня 2009 14:24 |
| Необхідність купити компоненти необхідних консультацій. | banjo7 | Процесори, материнські плати RAM & | 12 | 31 грудня 2007 19:16 |
| Деякі рекомендації, необхідні блоки живлення | Macmac508 | Справа & блоки живлення | 1 | 27 грудня 2007 15:28 |
| Ноутбук рекомендації, необхідні | Кеван Келлі | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 12 грудня 2007 09:16 |
| Рекомендації, необхідні оновлення | Граучо | Генеральний обладнання чат | 10 | 10 жовтня 2007 06:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |