![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз отивам да започне уебсайт, който е домакин на Flash Games.I отивам да правя това Аса начин да се "даде назад", за да си съученици, да се направи сайт, който има игри на него, че навик да блокира. Как мога да отида за получаване на игри да бъде домакин на моя сайт? Просто попитайте разработчиците, ако те биха искали да бъде домакин на моя сайт? И какъв код трябва да използвате, за да получи своите игри на моята страница? Искам тя да бъде като вид addicting games.com, когато сте на имиджа на играта и ти трябва само да кликнете върху него и ще може да играе той. Може някой, моля да ми дадете някои насоки за това? Благодарности! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Здрасти! Уебсайт Vids не работят Дори и с изтрити файлове и Temp Последни Flash | Zakia | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 8-ми октомври 2009 10:20 |
| Сграда социален Website | pete21 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 8 | 4-ти септември 2009 19:44 |
| Flash & Html Website Помощ | harryc | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 9 януари 2009 06:49 |
| Помощ с изграждането на уеб сайт | antbann | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 7 | 5-и парламентарен Jan 2009 07:21 |
| Flash щепсела в проблем с нов сайт! | Chanel | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 0 | 27 Март 2008 10:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |