menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Stavební webové stránky, které hostí Flash hry

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 17:35
Nový člen skupiny

Default Stavební webové stránky, které hostí Flash hry

Jdu na začátku stránky, které hostí Flash Games.I chystám udělat asa způsobem "vracet" k mým spolužákům, tím, že stránky, které má hry na ni zvyklý, že si zablokuje. Jak mám jít, jak dostat hry hostit na svém webu? Zeptejte se vývojáři v případě, že by rád, aby host na mých stránkách? A jaký kód mám použít, aby si jejich hry na mé domovské stránce?

Chci to na druhu jako návykový games.com kde máte obrazu hry, a tak vám stačí kliknout na něj a můžete na ni hrát. Mohl by někdo, prosím, dej mi pár odkazy na to? Díky!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nazdar! Webová stránka Vids Don't Work I s Zrušen Temp soubory a nejnovější Flash Zakia Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 8.října 2009 10:20
Budování sociální webová stránka pete21 Web Design, hosting & SEO 8 4.září 2009 19:44
Flash & Html webových stránek Nápověda harryc Web Design, hosting & SEO 3 9. ledna 2009 06:49
Pomoc při budování webových stránek antbann Web Design, hosting & SEO 7 5 ledna 2009 07:21
Flash plug in problém s novou webovou stránku! Chanel Web Design, hosting & SEO 0 27. březen 2008 10:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.