![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jdu na začátku stránky, které hostí Flash Games.I chystám udělat asa způsobem "vracet" k mým spolužákům, tím, že stránky, které má hry na ni zvyklý, že si zablokuje. Jak mám jít, jak dostat hry hostit na svém webu? Zeptejte se vývojáři v případě, že by rád, aby host na mých stránkách? A jaký kód mám použít, aby si jejich hry na mé domovské stránce? Chci to na druhu jako návykový games.com kde máte obrazu hry, a tak vám stačí kliknout na něj a můžete na ni hrát. Mohl by někdo, prosím, dej mi pár odkazy na to? Díky! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nazdar! Webová stránka Vids Don't Work I s Zrušen Temp soubory a nejnovější Flash | Zakia | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 8.října 2009 10:20 |
| Budování sociální webová stránka | pete21 | Web Design, hosting & SEO | 8 | 4.září 2009 19:44 |
| Flash & Html webových stránek Nápověda | harryc | Web Design, hosting & SEO | 3 | 9. ledna 2009 06:49 |
| Pomoc při budování webových stránek | antbann | Web Design, hosting & SEO | 7 | 5 ledna 2009 07:21 |
| Flash plug in problém s novou webovou stránku! | Chanel | Web Design, hosting & SEO | 0 | 27. březen 2008 10:50 |
| Thread Nástroje | |
| |