μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Η οικοδόμηση ενός δικτυακού τόπου που φιλοξενεί Flash Παιχνίδια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 17:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Η οικοδόμηση ενός δικτυακού τόπου που φιλοξενεί Flash Παιχνίδια

Θα ξεκινήσει μια ιστοσελίδα που φιλοξενεί Games.I Flash πρόκειται να γίνει αυτό ASA τρόπος για να "δώσει πίσω" για να μου, με μια τοποθεσία που έχει παιχνίδια σε αυτό που συνηθίζει get μπλοκάρεται. Πώς πάνε τα παιχνίδια σχετικά με τη λήψη για να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα μου; Ρωτήστε προγραμματιστές αν θα ήθελε να φιλοξενήσει στο δικτυακό μου τόπο; Και τι μπορώ να κάνω κώδικα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να τους αγώνες για την αρχική μου σελίδα;

Θέλω να το είδος είναι σαν addicting games.com όπου έχετε την εικόνα του παιχνιδιού σας και κάντε κλικ επάνω του και μπορείτε να το παίξετε. Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να μου δώσει μερικές συμβουλές σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Γεια! Ιστοσελίδα Vids Μην Εργασία Ακόμη και με Διαγράφεται Θερμοκρασία αρχεία και τελευταία έκδοση του Flash Zakia Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 8 Οκτωβρίου 2009 10:20
Κτίριο Κοινωνικής Website pete21 Web Design, Hosting & SEO 8 4 Σεπτεμβρίου, 2009 19:44
Flash & Website Html Βοήθεια harryc Web Design, Hosting & SEO 3 9 Ιαν 2009 06:49
Βοήθεια με ιστοσελίδα κτιρίου antbann Web Design, Hosting & SEO 7 5η Ιανουαρίου 2009 07:21
Flash plug στο πρόβλημα με το νέο δικτυακό τόπο! Chanel Web Design, Hosting & SEO 0 27 Μαρ 2008 10:50
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.