פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

בניית אתר אינטרנט שמארח משחקי פלאש לטלפון נייד

Reply

שרשרת כלים
Old 15 יוני 2009, 17:35
קבוצת חברות חדשות

Default בניית אתר אינטרנט שמארח משחקי פלאש לטלפון נייד

אני הולך להתחיל שמארח אתר פלאש Games.I בבוקר הולך לעשות את זה אסא דרך "להחזיר" בכיתה שלי, בכך שיש לו אתר משחקים על זה כי הרגל לקבל חסם. כיצד אני מקבל משחקים להתהלך לארח באתר שלי? פשוט לשאול אם הם מפתחים מעוניין לארח באתר שלי? ומה אני צריך לעשות את הקוד כדי לקבל את המשחקים על הבית שלי?

אני רוצה להיות כמו סוג של addicting games.com שבו יש לך את התמונה של המשחק ואתה פשוט ללחוץ עליה, ואז אתה יכול לנגן את זה. מישהו יכול בבקשה לתת לי כמה מצביעי על זה? תודה!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הי! Vids אתר לא עובד גם עם קבצים שנמחקו טמפ ו-Flash אחרונות Zakia דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 8 אוקטובר 2009 10:20
בניית אתר החברה pete21 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 8 4 ספטמבר 2009 19:44
Flash & Html האתר עזרה harryc עיצוב אתרים, אירוח & SEO 3 9th ינואר 2009 06:49
עזרה עם אתר בנייה antbann עיצוב אתרים, אירוח & SEO 7 ה -5 בחודש ינואר 2009 07:21
פלאש תקע ב בעיה עם האתר החדש! Chanel עיצוב אתרים, אירוח & SEO 0 -27 מרץ 2008 10:50
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.