mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Statyba svetainę, kompiuteriai Flash žaidimai

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 17:35
Naujas Narys

Default Statyba svetainę, kompiuteriai Flash žaidimai

Aš ketinu pradėti svetainę, kompiuteriai Flash Games.I einu į tai ASA būdą "atiduoti" savo klasiokų, padarydami svetainėje, žaidimai ant jo, kad įpratęs gauti blokuojamas. Kaip galėčiau gauti daugiau informacijos apie žaidimus priimančios į mano svetainę? Just ask kūrėjai jei jie norėtų įdėti į mano svetainę? Ir kokiu kodu reikia, kad galėčiau naudotis gauti jų žaidimai mano svetainėje?

Aš noriu jį rūšies bus kaip addicting games.com jei turite šio žaidimo vaizdas, ir jūs tiesiog paspauskite ant jo ir jūs galite žaisti. Could someone please give me keletą patarimų apie tai? Ačiū!
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.