mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Ēkas mājas lapā, kas uzņem Flash Spēles

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 15, 2009, 17:35
New Member Group

Default Ēkas mājas lapā, kas uzņem Flash Spēles

Es esmu gatavojas sākt mājas lapā, kas uzņem Flash Games.I am gatavojas to darīt ASS veids "atdot" uz manu klasesbiedru, veicot vietā, kas ir spēles par to, ka paradis iegūt bloķēts. Kā es varu iet par kļūst spēles uzņemt manā vietā? Vienkārši pajautājiet izstrādātājiem, ja tie vēlētos uzņemt manā vietā? Un ko kods man ir nepieciešams izmantot, lai saņemtu to spēles manā mājaslapā?

Es gribu to veida līdzīgiem addicting games.com, kur jums ir tēlu spēli un jūs vienkārši noklikšķiniet uz tā un jūs varat spēlēt to. Vai kāds lūdzu man dažas norādes par šo? Pateicība!
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Čau! Website Vids nedarbojas Pat Svītrots Temp faili un jaunāko Flash Zakia Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 0 8 oktobris 2009 10:20
Building Sociālās Website pete21 Web Dizains, Hosting & SEO 8 Septembris 4, 2009 19:44
Flash & Html Website Help harryc Web Dizains, Hosting & SEO 3 9 janvāris 2009 06:49
Palīdzība ar mājas celtniecības antbann Web Dizains, Hosting & SEO 7 5 janvāris 2009 07:21
Flash spraudni problēma ar jauno mājas lapu! Chanel Web Dizains, Hosting & SEO 0 27 marts 2008 10:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.