menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Stavebné webové stránky, ktoré hostí Flash hry

Reply

Thread Tools
Old 15. júna 2009, 17:35
Nový člen skupiny

Default Stavebné webové stránky, ktoré hostí Flash hry

Idem na začiatku stránky, ktoré hostí Flash Games.I chystám urobiť asa spôsobom "vracať" k mojim spolužiakom, tým, že stránky, ktoré má hry na ňu zvyknutý, že si zablokuje. Ako mám ísť, ako dostať hry hostiť na svojom webe? Opýtajte sa vývojári v prípade, že by chcel, aby hosť na mojich stránkach? A aký kód mám použiť, aby si ich hry na mojej domovskej stránke?

Chcem to na druhu ako návykový games.com kde máte obrazu hry, a tak vám stačí kliknúť na neho a môžete na ňu hrať. Mohol by niekto, prosím, daj mi pár odkazov na to? Vďaka!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nazdar! Webová stránka Vids Nechcem Work I s zrušený Temp súbory a najnovšie Flash Zaki Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 8.října 2009 10:20
Budovanie sociálnej webová stránka pete21 Web Design, hosting & SEO 8 4.září 2009 19:44
Flash & Html webových stránok Pomoc harryc Web Design, hosting & SEO 3 9. januára 2009 06:49
Pomoc pri budovaní webových stránok antbann Web Design, hosting & SEO 7 5 januára 2009 07:21
Flash plug in problém s novú webovú stránku! Chanel Web Design, hosting & SEO 0 27. marec 2008 10:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.