![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Idem na začiatku stránky, ktoré hostí Flash Games.I chystám urobiť asa spôsobom "vracať" k mojim spolužiakom, tým, že stránky, ktoré má hry na ňu zvyknutý, že si zablokuje. Ako mám ísť, ako dostať hry hostiť na svojom webe? Opýtajte sa vývojári v prípade, že by chcel, aby hosť na mojich stránkach? A aký kód mám použiť, aby si ich hry na mojej domovskej stránke? Chcem to na druhu ako návykový games.com kde máte obrazu hry, a tak vám stačí kliknúť na neho a môžete na ňu hrať. Mohol by niekto, prosím, daj mi pár odkazov na to? Vďaka! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nazdar! Webová stránka Vids Nechcem Work I s zrušený Temp súbory a najnovšie Flash | Zaki | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 8.října 2009 10:20 |
| Budovanie sociálnej webová stránka | pete21 | Web Design, hosting & SEO | 8 | 4.září 2009 19:44 |
| Flash & Html webových stránok Pomoc | harryc | Web Design, hosting & SEO | 3 | 9. januára 2009 06:49 |
| Pomoc pri budovaní webových stránok | antbann | Web Design, hosting & SEO | 7 | 5 januára 2009 07:21 |
| Flash plug in problém s novú webovú stránku! | Chanel | Web Design, hosting & SEO | 0 | 27. marec 2008 10:50 |
| Thread Tools | |
| |