az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tasarım, Hosting ve SEO

Register

Bir web sitesi Bina barındıran Flash Oyunlar

Reply

Konu Araçları
Old 15 Haziran 2009, 17:35
Yeni Üye Grubu

Default Bir web sitesi Bina barındıran Flash Oyunlar

Bir web sitesinin Flash Games.I ana başlamak için "geri" benim sınıf vermek için bu ASA şekilde yapmaya gidiyorum, bu oyunlar bu alışkanlık bloke elde eden bir sitenin yaparak gidiyorum. Nasıl hakkında barındırmak için sitemde oyunlar elde gidiyorsun? Eğer ana bilgisayara sitemde istiyorum Sadece geliştiriciler sorabilir miyim? Ve ne kodu benim ana sayfasında kendi oyunları için kullanmak gerekiyor?

I tür games.com addicting gibi burada oyunun görüntü ve üzerinde sadece tıklayın ve bunu oynayabilir istiyorum. Biri bana bu konuda bir kaç işaretçiler verir misiniz? Teşekkürler!
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merhaba! Website Vids bile Silindi Temp Files ve son Flash ile Don't Work Zakia Web Tarayıcılar & FTP istemci 0 8 Ekim 2009 10:20
Bina Sosyal Web Sitesi pete21 Web Tasarım, Hosting ve SEO 8 4 Eylül 2009 19:44
Flash & Html Web Sitesi harryc Web Tasarım, Hosting ve SEO 3 9. Ocak 2009 06:49
Web sitesi kurma konusunda yardım antbann Web Tasarım, Hosting ve SEO 7 5. Ocak 2009 07:21
Yeni web sitesi ile sorun Flash plug! Chanel Web Tasarım, Hosting ve SEO 0 Mar 2008 27. 10:50
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından