![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я збираюся запустити сайт на якому розміщена Flash Games.I буду робити це ASA спосіб "повернути", щоб мої однокласники, зробивши сайт, який має гри на ньому, що отримати заблокували звичаєм. Як я можу йти про отримання ігор провести на вашому сайті? Просто запитайте розробників, якщо вони хотіли б прийняти у себе на моєму сайті? А який код мені потрібно використати, щоб отримати свої ігри на моїй домашній сторінці? Я хочу його виду бути як вживання games.com де у вас є образ гри, і ви просто клацніть по ній, і ви можете грати в неї. Чи може хто-то будь ласка, дайте мені кілька вказівок з цього приводу? Спасибо! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Привіт! Сайт Vids Не працює навіть з віддаленими тимчасових файлів і останні Flash | Закія | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 8 жовтня 2009 10:20 |
| Будівництво соціального сайту | pete21 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 8 | 4 вересня 2009 19:44 |
| Flash & HTML-сайт Допомога | harryc | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 9 січня 2009 06:49 |
| Допомога по сайту потенціалу | antbann | Веб дизайн, хостинг & SEO | 7 | 5 січня 2009 07:21 |
| Flash плагіна в проблемі з нового сайту! | Chanel | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 27 березня 2008 10:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |